Összevert jobbikos: Azonnal ütöttek

Összevert jobbikos: Azonnal ütöttek

Tegnap az Alfahír számolt be róla, hogy plakátrongálókat fogtak, akik a jobbik kampányhirdetéseit próbálták meg tönkretenni. A két idős ember csak szóban támadta az őket kérdőre vonó újságírót, illetve egy ütés szerű mozdulatot tett a kamera felé.

Éjszaka viszont már komolyabb összetűzés is kialakult a plakátvédők a rongálni akarók között. Szanyó Miklós, a Jobbik óbudai önkormányzati képviselője a kerületben kihelyezett plakátokat védte, ám a garázdák rátámadtak. Az ügyben a rendőrség hivatalból tett feljelentést, súlyos testi sértés gyanújával.

Hírdetés

A képviselő szerint a Fidesz aktivistái támadták meg:

Próbáltam őket megállítani, és ahogy hozzáértem az emberhez, toltam vissza hogy ne jöjjön, azonnal ütött. A szemem alá kaptam egyet, a szemüvegemet belepréselte az arcomba, föltépte a bőrt, ömlött a vér. Következő ütés, szinte még észre sem vettem, mi történt, már kaptam a következő ütést a számra, kitört két fogam. Aztán földre kerültem és még ott is ütöttek tovább – mondta el a Hír TV-nek Szanyó.

A jobbikosok is verekedtek?

A Fidesz aktivistáit is megtámadták az éjjel – áll a kormánypárt közleményében. Azt írták, hogy Budapesten a Kolosi térnél és a BAH csomópontnál támadtak a Fidesz aktivistáira jobbikosok, és súlyos testi sértést okozva bántalmazták őket. Az ügyben a rendőrséghez fordultak és feljelentést tesznek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »