Öt kiló ketaminnal bukott le egy drogdíler Üllőn

Öt kiló ketaminnal bukott le egy drogdíler Üllőn

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Sz. Roland Lajos 31 éves üllői lakos ellen a Monori Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya. A gyanúsítottat még szerdán, a kora esti órákban, egy üllői benzinkúton kábítószer átadása közben érték tetten a nyomozók.

A rendőrség közleménye szerint a férfinél házkutatás során mintegy öt kilogramm mennyiségben folyékony állapotú, üvegekbe kitöltött kábítószergyanús anyagot, továbbá fehér színű por állagú anyagot, illetve zöld növényi származékot foglaltak le, amelyeket szakértő vizsgált meg.

Az előzetes szakvélemény alapján a vizsgált üvegekben lévő anyag ketamin tartalma meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát. A ketamin erős fájdalomcsillapító, amit főleg súlyos sérülteknél, vagy műtétek után használnak, de nagy dózisban hallucinációkat is okozhat.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »