Óvodásoknak kellett hallgatniuk Simicskót, Szél Bernadett teljesen kiakadt

Óvodásoknak kellett hallgatniuk Simicskót, Szél Bernadett teljesen kiakadt

„Hogy kerül a honvédelmi miniszter az óvodába?! Mit keres ott? Az óvodákban, iskolákban egy szempont van, és az a szempont a gyermekekről szól. Nem a politikusokról” – kelt ki a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében Szél Bernadett.

Simicskó István, Újbuda fideszes országgyűlési képviselője ugyanis a közösségi oldalon büszkélkedett azzal, hogy több mint 50 millió forintból korszerűsítették a Napsugár Óvodát Őrmezőn. „A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapostető hő-és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére” – sorolta.

De itt nem állt meg a honvédelmi miniszter: a közzétett fotókról ugyanis kiderült, hogy az említett intézményben kiültették az óvodásokat a politikussal szembe.

Szél Bernadett azt kérte a minisztertől, válaszoljon arra, miben és hogyan segíti a kisgyermekek fejlődését, hogy a magyar kormány hadügyekért felelős tagját kell hallgatniuk, valamint hogy „kinek az érdeke ez a kutyakomédia”.

http://mno.hu/

„Elfogadhatatlan, hogy a gyermekek érdekei bármilyen tekintetben is hátra sorolódjanak, nincs az a politikus és nincs az a kampány, amiben ez elfogadható lenne” – szögezte le.

Szél Bernadett azt írta, törvényjavaslatot nyújt be annak érdekében, hogy a gyermekekkel ne mehessen tovább „ez a csúfság” és házszabálytól való eltérést kezdeményez annak érdekében, hogy már a kampányban kötelező legyen betartani „a tisztelt politikusoknak a minimumot”.

„Tegye oda magát a fidesz, ha valóban tenni akar a gyermekekért. Van ez olyan fontos, mint a stop soros” – fogalmazott.

Simicskó Facebook-bejegyzését elsőként a 444.hu szúrta ki, és a portál kiemelte: bár Simicskó nem írt róla, a korszerűsítés EU-s támogatásból valósulhatott meg.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »