Patkányméregszívás és két metiles lőre között magyart lincselni is van idejük a szerepi cigányoknak – az áldozat szólni mert, hogy ne a háza előtt kiabáljanak

Patkányméregszívás és két metiles lőre között magyart lincselni is van idejük a szerepi cigányoknak – az áldozat szólni mert, hogy ne a háza előtt kiabáljanak

A Hajdú-Bihar megyei Szerep községnek több alkalommal szereztek már az őslakosok által legkevésbé sem áhított országos hírnevet patkányméregszívó, metiles lőrét nyakaló integrációs mintapéldányai. A legutóbbi eset néhány napja történt: a szerepi retkek megvertek egy embert, akinek a bűne az volt, hogy merészelte megkérni cigány szomszédját, lehetőleg ne az ő háza előtt ordibáljon.

Ezután elszabadult a pokol, de inkább fogalmazzunk úgy, jött a szokásos: fajtik összetrombitálása, rasszista vád, gyilkossággal fenyegetőzés, majd a tényleges erőszak. Alább az áldozat édesanyjának közösségi oldalán megosztott két bejegyzése, illetve a – mondjuk ki – magyargyilkossági kísérletről készült felvételek.

Tegnap este (május 10. – a szerk.) a Lakatos banda (4163 Szerep, Rácz Béla u. 61./72.) csoportosan rátámadt a családunkra a házunk előtt! A fiamat hátulról leütötték, majd a földön eszméletlen állapotban hatan megrugdosták. Súlyos sérülésekkel vitte őt a mentő kórházba! Engem is többször megütöttek, a hajamat tépték, a földre löktek, majd meg is rúgtak. Sikerült az előzményekről felvételt készíteni, de később a kamerát is összetörték.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239601&hash=83c1c1634df6d12d&hd=1

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239602&hash=c3d51fd498702c81&hd=1

Rolandot hajnalban hazaengedték a kórházból, nincs se koponyatörés, se vérömleny, az arca azonban csúnyán szét van verve. Sajnos még nem lát, mert nagyon fel van dagadva a szeme, de jelenleg úgy tűnik, hogy nincs életveszélyben, ami csak a véletlenen múlt! Köszönjük a rendőrség áldozatos munkáját!

Hírdetés

Hála az égnek, ezúttal nem követelt halálos áldozatot a lincselés. És legközelebb?

(Kuruc.info)

A patkánymérget szívják Szerepen a cigányok

Szerepi metil-alkoholos buli: meghalt a nő, akinek 18 évesen három gyermeke volt

Aki esetleg azt hitte, magyarok itattak metil-alkoholt a gyermekeikkel Szerepen, az ezúttal sem találta el

Még több tucat cigány családban nyakalhatja a metil-alkoholt felnőtt és gyerek

Balog páter kulturális gyűjteményébe: így sz@rik a cigány a XXI. században (is)

Szerep: szennyvíz, patkányok, cigányok


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »