Pósán László érzéketlenül magára hagyta a Jobbikot

Tisztelt Pósán László Képviselő Úr!

Megdöbbenéssel vegyes aggodalommal vettem tudomásul, hogy június utolsó napján, pénteken keletkezett a városunkban egy olyan jobbikos hír, amelyet nem látott el iránymutató kommentárjával. Ha esetleg nem tudná, miről van szó, akkor tájékoztatom, hogy a debreceni Jobbik új elnököt választott.

Igencsak nyugtalanító, hogy immár órák óta nincs semmiféle reakció az Ön részéről. Az elmúlt időszakban mindig Ön volt az, aki megmondta, hogyan is kell éreznünk magunkat itt a Jobbikban. Mindig rámutatott, hogy mihez értünk és mihez nem, gyakorlatilag nem volt olyan tevékenységünk, megmozdulásunk, amelyet ne látott volna el okos iránymutatásával.

Most pedig itt állunk elhagyatottan, tanácstalanul, és fogalmunk sincs, mit gondol rólunk és a tevékenységünkről Pósán László.

Hírdetés

Fotó: vagy.hu

Bármennyire is uborkaszezon van, képviselő úr, kérem, ne hagyjon minket magunkra, hadd tudjuk már meg végre, hogy mi a véleményünk saját magunkról! Vagy ha nyaral valahol, akkor kérem, küldjön egy képeslapot, hogy biztosak lehessünk benne, jól érzi magát, kikapcsolódik, mulat, nevet, lángost majszol és napfürdőzik. Ilyeténképpen nem vagyunk az Ön gondolataiban. Mit is keresnénk mi ott a boldogság idején, nem igaz?

Addig is megpróbálunk önállóan tevékenykedni, és remélem, még hallunk egymásról az elkövetkező kampányban. Mindenesetre mi azon leszünk.

Üdvözlettel:

Bogdán Szabolcs
a debreceni Jobbik nemrég megválasztott alelnöke


Forrás:szebbjovo.hu
Tovább a cikkre »