Próbanapján lopott a 19 éves nő

Próbanapján lopott a 19 éves nő

Próbanapján lopott a 19 éves nő

A rendőrök elfogták azt a fiatal nőt, aki úgy tett mintha munkát vállalna egy budapesti étteremben, közben csak meg akarta lopni a leendő kollégáit.

A 19 éves budapesti J. Izabella 2018. február 10-én, reggel megjelent egy Budapest I. kerületi étteremben, majd hamis adatokkal kitöltött egy jelentkezési lapot és megkezdte a próbanapját.

Néhány óra múlva közölte, hogy ő inkább hazamegy, ezért lement az öltözőbe, majd átkutatta az alkalmazottak táskáját és ellopta a bennük lévő pénzt. Ezután kiment az étteremből, de kis idő elteltével az étterem alkalmazottainak feltűnt a lopás, ezért a nő után mentek, majd amikor utolérték visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök J. Izabellát elfogták, valamint megtalálták nála az ellopott pénzt.

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy J. Izabella még 2018 januárjában hasonló módszerrel követett el bűncselekményt egy ferencvárosi étteremben. A nyomozók a nőt lopás és hamis magánokirat felhasználása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmények elkövetését.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »