Pszichiátriai kezelésre megy az ácsi cigány polgármester – nem ismerős ez valahonnan?

Pszichiátriai kezelésre megy az ácsi cigány polgármester, és a jövőben tartózkodik a nem megfelelő megnyilvánulásoktól. Lakatos Bélának ezt szabta feltételül a település képviselő-testülete, hogy a helyén maradhasson. Lakatos nemrég minősítethetlen hangnemben beszélt egy tanárral. Az Index utolérte a polgármestert, aki megerősítette: ő ajánlotta fel, hogy kezelésre megy. Kiemelte: az utóbbi időben megviselte egy fiatal rokona halála…

A keddi testületi ülésen született döntésről a polgármester nem nyilvános Facebook-posztban számolt be, amelyet az Index szúrt ki. A bejegyzésben Lakatos elismeri azt, hogy – mint a kormánypárti sajtóban néhány napja megjelent – vállalhatatlan hangnemben beszélt a helyi iskolában, és halálosan megfenyegette az egyik tanárt is. „Polgármesterként vállalom az erkölcsi felelősséget az iskolában történtek miatt. Viselkedésem elfogadhatatlan volt, és mélyen megbántam, tantestülettől elnézést kértem” – írja a korábban fideszes, most momentumos településvezető, aki azt is vállalta, hogy a kezelés után közmeghallgatáson válaszol a helyiek kérdéseire.

Hírdetés

Lakatos Béla ugyanakkor arra kérte azokat, akik „illegális felvételekkel lejáratták a sajtóban lakóhelyünket”, hogy fejezzék be ellene irányuló hadjáratukat.

Index nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »