Rablás és szeméremsértés Kiskunhalason

Rablás és szeméremsértés Kiskunhalason

Rablás és szeméremsértés Kiskunhalason

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Dániel 18 éves helyi férfi ellen, továbbá rablás bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Alex 25 éves kiskunhalasi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfiak 2017. november 11-én, 2 óra 30 perc körül Kiskunhalason, a Kossuth utcában leszólítottak egy 26 éves helyi nőt, akit arra kértek, hogy menjen velük szórakozni. Mivel a sértett nem foglalkozott velük, így K. Alex hátulról átkarolva lefogta a nő kezeit, közben K. Dániel a zsebeit átkutatva eltulajdonította a mobiltelefonját. K. Alex ezt követően – a nő akarata ellenére – megcsókolta a sértettet. Ezután társával elmentek a helyszínről. Két nap múlva, 2017. november 13-án őrizetbe vették a férfiakat a kiskunhalasi nyomozók, akik a házkutatás során az ellopott mobiltelefont is megtalálták.

A gyanúsítottakat őrizetbe vették a rendőrök és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására – tájékoztatott a rendőrség.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »