Rablás miatt keressük ezt az „ékszerimádó” nőt (fotó)

Rablás miatt keressük ezt az „ékszerimádó” nőt (fotó)

Rablás miatt keressük ezt az „ékszerimádó” nőt (fotó)

A rendőrök keresik azt a 35-40 év körüli nőt, aki késsel fenyegetett meg egy eladót a főváros XIX. kerületében.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat rablás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint egy nő 2017. május 3-án, 12 óra 5 perckor bement egy kispesti ékszerboltba, ahol vásárlást színlelt, majd az eladót egy késsel megfenyegette és az ékszerek átadására kényszerítette. Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

Az elkövető egy 35-40 év körüli nő, aki 170-175 centiméter magas, zömök testalkatú, barna hosszú, copfba fogott hajat visel. A bűncselekmény elkövetésekor terepmintás baseball sapkát, világoskék kabátot, szürke szabadidőnadrágot viselt. A rablás során az ékszereket egy sötétszürke hátizsákba tette. Különös ismertetőjele, hogy bal kezének gyűrűs ujján széles karikagyűrűt viselt, amelyben fehér és sárga aranyba metszett minta található. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható hölgyet felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »