„Rákosi megirigyelné” – Egyenesen

Adás:
2018. január 11., csütörtök 19.00
2018. január 12., péntek 0.30
2018. január 12., péntek 13.05

„Rákosi megirigyelné”

A Modern Magyarország Mozgalom elnöke szerint Orbán Viktorék lebecsülik a magyarokat, amikor azt híresztelik a Soros-konzultáció után, hogy az emberek kilencvenöt százaléka egyetért velük. A magyarok tudják, hogy nincs Soros-terv és minden kérdés hazugságon alapult – mondja mai vendégünk, Bokros Lajos.

Kitiltva
Nem engedte Kövér László házelnök, hogy az Antall-kormány külügyminisztere, az Orbán-kabinet egykori nagykövete sajtótájékoztatót tartson a Parlamentben. Miről beszélt volna, és mit szól a döntéshez? Itt lesz Jeszenszky Géza.

Április 8.
A lehető legkorábbi időpontra, a húsvét utáni első vasárnapra tűzte ki az országgyűlési választás időpontját Áder János köztársasági elnök. A stúdióba várjuk Somogyi Zoltán politológust.

ÁSZ-ok ásza
Tizenkét évig volt az ÁSZ alelnöke, rengeteg vizsgálatot élt át testközelből. Mit gondol a mostani büntetéscunamiról? Vendégünk Nyikos László.

Döcögős koordináció
Nekiment az MSZP-nek és Karácsony Gergelynek az Együtt elnöke. Juhász Péter azt mondta: a szocialisták nem hajlandók engedni, Karácsony pedig el sem ment az MSZP–DK–Együtt-egyeztetésre. Kálmán Olga erről is beszélget Murányi Andrással és Pörzse Sándorral.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »