Remek volt ez a négy év is – országgyűlési naplóbejegyzések

Ebben a ciklusban ma tartotta utolsó ülését az Országgyűlés. Mi pedig abba a szerencsés helyzetben kerültünk, hogy búcsúzóul beletekinthettünk néhány derék honatya személyes naplójába. Igyekeztünk néhány színes részletet elcsenni belőlük az utolsó napról, és az azt megelőző esztendőkből is.

Kedves naplóm!

Ma volt a ciklus utolsó ülésnapja, ezért kigondoltuk a képviselőtársakkal, hogy egy játékos performansszal hívjuk fel a választópolgárok figyelmét az Orbán-maffia vérlázító mutyiügyeire.

Kifundáltuk, hogy erre a legalkalmasabb néhány lufi lesz, amire rákötözzük Orbánék ígéreteit, ezeket aztán eleresztve a plafonon jól fognak mutatni. Ez azért volt jó ötlet, mert a lufikat nem tudják onnan levakarni, így kénytelenek szembesülni a hazugságaikkal!!

Most persze pánikolnak, meg is értjük. A lufi egy jelkép. Mert kipukkad! Úgy mint az orbáni-maffia-mutyi-rendszer is kipukkad. A választók pedig látják, hogy tettre készek (ez jó szó, használjuk majd a jövőben is) vagyunk, felkészültek és szakértők.

Készülünk a kampányra. Az elmúlt négy évben számtalan performansszal mutattuk már meg az ülésteremben, mi komolyan gondoljuk a politikát, hol lufit eregetünk, hol szénát lapátolunk, hol molinókat hurcibálunk körbe. Sikeres négy évünk volt, tartalmasan telt a munka, az Összefogás megmutatta mire képes.

Kedves naplóm!

Délelőtt volt a ciklus utolsó napja, én magam már nem fogom folytatni a magyar nemzet templomában a munkám, a kötelesség, a hazámért érzett felelősségem és szűnni nem akaró kitartásomat máshol fogom kamatoztatni. Utolsó napomat azonban nem akartam pusztán unalmas szócsépléssel, a kormánypárti képviselők felháborító provokációinak üres konstatálásával tölteni, éreztem, ez a nap más. Más, ennél jóval többet kíván a nemzet, mintsem a kényelmes székben terpeszkedjek, mint a többi.

A folyosón Balázs állított meg. Szeretem Balázst. Jó ember, útkereső, mint én, néha célt téveszt, de mindig tudja mit kíván tőle a nemzet. Összenéztünk. Igen, tudtuk mi a teendőnk.

Hazánk kirablóinak, gyarmati státuszba kényszerítőinek gyalázatos lobogója ma megszentségteleníti nemzetünk templomát. Jelképes, hogy itt lehet, ezért jelképes annak kihajítása is. Nem mondom, hogy nem tettük meg, mert megtettük.

Tudjuk, merjük, tesszük. Nem ez nem jó kifejezés, mi cselekszünk, míg más a száját tépi.

Ma az unió és az őket kiszolgáló korrupt és romlott elit megijedt. Megijedtek az elszántságtól,
a tűztől, ami hajtott minket Balázzsal. Az elnök ordít, látszik, hogy fél.

Hírdetés

Felhívtuk a társadalom figyelmét arra a felháborító piszokságra, ami uniós tagságunkat jellemzi. És megmutattuk saját tagságunknak is, nem félünk tettekkel bizonyítani, nem csak beszélünk, cselekszünk is, ha hazánk védelméről van szó.

A gyalázatos csillagos lobogót hiába dobtuk ki az ablakon. Azokat a gyarmatbirodalom hű kiszolgálói visszatették a helyükre. Engem azonban ez nem tántorított el. A napirend utáni félszólalásomat követően ismét elragadtam a diktatúra zászlaját. Most azonban inkább az egyik Wc-ben rejtettem el. Mindent a helyére! Itt remélem csak később találják majd meg.

 

Kedves naplóm!

Az utolsó szűk esztendőre sajnos ki kellett üljek a szeretett frakciómból, mert a feleségem véletlenül átesett a vak komondorunkon a sötétben, valami barom meg kitalálta, hogy megvertem. Magam részéről mindig is elítéltem a nők elleni erőszakot! Persze, ha szemtelenkednek vagy visszaszólnak, akkor le kell nyomni nekik egyet-egyet.

Kedves naplóm!

Ma sajnos már nem tudtam ott lenni az utolsó napon. Valami kis nyikhaj firkász kikutatta, hogy elfelejtettem feltüntetni az adóbevallásomba szaros 240 milliót. Emiatt le kellett mondanom a számomra oly kedves mandátumomról.  Most meg mindenki ezen a bagatell összegen hisztizik, ma már alig tudtam lerázni a pióca sajtósokat. Egyébként meg nem értem, hogy miért nem hihető, hogy a havi egymilliós fizetésemből minden hónapban félre tudtam tenni ötmilliót!

 

Kedves naplóm!

Ma véget ért a 2010-14 ciklus. Jó volt itt,  jó emberekkel ismerkedtem össze, még Orbán Viktor is visszajelölt a Facebook-on. Többször szólaltam fel az országgyűlésben, egyszer még interpellálhattam is a kormányt (a frakcióülésen maga Lázár barátom kért meg rá), amire a Rétvári államtitkár úr igen szívélyesen válaszolt is, soha nem felejtem el ezt az élményt.

Úgy érzem, hasznosan telt a négy év, a választókerületemért végzett munka kézzelfogható eredményeket hozott. Két játszótér, új viacolor a főtéren, és az ígéretek szerint a Kossuth utca hamarosan új járdát kap.

Elégedett vagyok. Az ellenzék gyenge és infantilis, tuti a helyem a következő ciklusban is. Megyek is ebédelni egy jót, a Rogán Tóni mondott egy új éttermet a belvárosban, azt ígérte, hogy megmutatja, igen exkluzív – mondta.

Széljegyző


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »