Rendőröknek üzentek a fiatal jobbikosok

Rendőröknek üzentek a fiatal jobbikosok

A Jobbik Ifjúsági Tagozat országos akcióval fejezte ki tiszteletét a határainkon szolgálatot teljesítő rendőrök felé.

Mint a szervezet szerdai közleményében írta, rendőreink az elmúlt hónapokban hihetetlen mértékű kitartásról és önfegyelemről tettek tanúbizonyságot, miközben erejükön felül teljesítve az országot védték, az egyre nagyobb számban érkező határsértőkkel szemben.

Az akció célja az volt, hogy felhívják a kormány és főként az ország figyelmét a rendőrök határon végzett példás szolgálatára és munkájuk elismerésének fontosságára, valamint hogy kifejezzék tiszteletüket. Országszerte több mint száz helyi tagozat csatlakozott az akcióhoz, és írta kedves, bátorító üzenetét – „Köszönjük a magyar határ védelmében végzett áldozatos munkátokat!”, „Hálásak vagyunk a bátor helytállásért!” – rendvédelmi és honvédelmi intézmények elé.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat fontosnak tartja, hogy a határon szolgálatot teljesítő rendőrök megfelelő támogatást kapjanak mind természetben, mind lelkiekben is – írták. A jobbikosok közölték: már több helyről érkeztek visszajelzések, hogy milyen meghatottan fogadták az éppen szolgálatukat befejező rendőrök e kedves gesztust.

A rajzokról készült galériát itt nézhetik meg:

Hírdetés


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »