Rengeteg bolt lesz nyitva vasárnap

Az idén életbe lépett vasárnapi boltzár december 27-én is érvényben lesz, ennek ellenére több száz bolt lesz kivétel. Például a szolnoki Auchan, rengeteg Spar, több Media Markt, valamint a CBA és a Reál is sok bolttal készül. A Mindenár.hu felsorol és térképre tett egy rakás üzletet, amelyek nyitva lesznek december 27-én.

December 27-e lesz az év utolsó vasárnapja. Annyiban kivételes ez a nap, hogy a karácsony előtti vasárnapokon lényegében minden bolt nyitva volt vasárnaponként, ám most vasárnap ismét életbe lép a boltzár. Kivételek azonban most is lesznek – írja a Mindenár.hu.

A térképes összefoglalót is készítő portál a Media Markt tíznél is több egysége mellett a szolnoki Auchant emeli ki, de hangsúlyozza, hogy december 27-én a Spar is több mint száz üzletét kinyitja, köztük sok hipermarketet. Öt Müller is erősíti majd a kivételeket, ahogyan két bolthálózat – a Manna és a Roni – budapesti, frekventált helyeken lévő üzletei is kinyitnak.

A magyar kézben lévő, franchise-rendszerben lévő üzletláncok túlsúlyban vannak a vasárnapi versenyben: a CBA-, a Real- és a Coop-hálózat rengeteg egységében várja a vevőket.

A vasárnapi boltzár alól stabil kivételek a benzinkutakon működő boltok is.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »