Semjén Zsolt vadásztársáé lett a hátrányos helyzetűeknek felújított szálloda

Semjén Zsolt vadásztársáé lett a hátrányos helyzetűeknek felújított szálloda

Bár hátrányos helyzetűekre gondolva újították fel a noszvaji ingatlant, hiszen az évtizedekig oktatási és képzőközpont volt, aztán mégis Semjén Zsolt ismerőséhez, Farkas Józsefhez került. Ő volt az, aki finanszírozta a miniszterelnök-helyettes a lapunk által feltárt svédországi, helikopteres luxusvadászatát.

http://mno.hu/

Három éve, 219 millió forintos EU-s támogatásból újították fel az épületet, melyet végül mégsem arra szánnak, hogy a hátrányos helyzetű fiatalokat és felnőtteket, illetve a velük foglalkozókat lássák vendégül, hanem inkább elitebb vendégeket várnak.

A Heves megyei település 2016-ban megnyitott szállodája így hirdeti magát: „Legyenek hercegei és hercegnői néhány napra a kastélynak. A Tündérkert Hotel hat különleges Isteni mini lakosztálya »mennyei élményekkel« a kastély mellett kapott helyet.” A szálloda húsz évre került bérbe a Farkas József érdekeltségébe tartozó Szaktudás Kiadóház Zrt.-hez.

http://mno.hu/

A Népszava cikke szerint a Tündérkert Hotelt üvegfolyosóval összekapcsoló műemléki védettségű De La Motte kastély fenntartási jogát is megkapta bónuszként Farkas József, aki rögtön bontotta a vonalat, amikor a laptól érdeklődtek volna az ügyben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »