Shane Tusup remegő kézzel, ország-világ előtt bocsánatot kért

Shane Tusup remegő kézzel, ország-világ előtt bocsánatot kért

Drámai hangulat Az év sportolója gálán, a legjobb edzőként díjazott Tusup beismerte, hogy hibázott, és üzent Hosszú Katinkának.

Mint megírtuk, külön érkezett feleségével, Hosszú Katinkával a csütörtök esti Az év sportolója gálára Shane Tusup. Amikor fél tíz tájban a programban az év edzője jelöltjeit mutatták be, a nézőtéren az Iron Ladyvel átellenes oldalon helyet foglalt tréner nagyokat fújtatott, kezének izzadtságát a nadrágján törölgette. Aztán miután elhangzott a neve, s átvette a díjat, megtudtuk, miért izgult ennyire: egy papírt vett elő zakójának zsebéből és tör (sőt, sokszor alig érthető) magyarsággal felolvasott egy a nézőtéren drámainak ható szöveget.

Többször elcsukló hangon bocsánatot kért azért, mert hibázott, s felelevenítette azt is, hogy még nehezebb volt a hazai világbajnoksággal fémjelzett 2017-es esztendő, mint a 2016-os. „Sokakat megbántottam a viselkedésemmel, tőlük is elnézést kérek” – mondta többek között.

Bevallotta, a sok munka közben nem vette észre, hogy példaképpé kellene válnia, s hogy ami korábban belefért, az ma már nem. „Köszönöm Neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra” – üzente Hosszú Katinkának. Véget sem ért a beszéde, már hatalmas taps tört ki a nézőtéren. Ahogy mondandója végeztével is.

A teljes szöveg azonnal kikerült Facebook oldalára:

Hosszú Katinka néhány perccel később az év női sportolójaként lépett színpadra, Shane-nek csak annyit köszönt meg, hogy mindig kihozza belőle a maximumot, nem válaszolt konkrétan.

Tusup ezután szinte folyamatosan a telefonját nyomogatta, s olykor így tett Hosszú is. Hogy egymással kommunikáltak-e, természetesen nem tudjuk. Amennyiben az interjúzónában nyilatkoznak minderről, frissítjük cikkünket. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »