Soros aktivistái gyalázhatták meg Magyarország belgrádi nagykövetségének épületét

Szombaton éjszaka ismeretlen tettesek megrongálták a Magyarország belgrádi nagykövetségének helyet adó Collegium Hungaricum épületét. A homlokzatra anarchista jelképeket és feliratokat festettek. Többek közt ezt: Szabadságot Ahmed H-nak. A szír férfi az a terrorizmus vádolt bevándorló, aki 2015 szeptemberében egy hangosbeszélőn keresztül kerítésbontásra és a rendőrök megtámadására uszította a határon felgyűlt migráns tömeget.

Helyi forrásaink a rongálás mögött Soros György által finanszírozott civil szervezet aktivistáit sejtik.

A rongálás szombaton éjszaka 23 óra körüli időben történt – tudta meg a PestiSrácok. A gyalázkodó, illetve Ahmed H. szabadon bocsátását követelő feliratokat vasárnap reggel az épületben lakó külképviseleti munkatársak fedezték fel. Azonnal értesítették a szerb belügyminisztérium Diplomáciai Védelmi Osztályát valamint feljelentést tettek.

A rendőri helyszínelést követően a feliratokat az utcafrontról eltávolították.

Az elkövetők az alábbi szövegeket festették a Collegicum Hungaricum homlokzatára:

„Szabadságot Ahmed H-nak!”
„Röszke11!”
„Smrt fašizmu!”
„Free Ahmed H. now!”
„Fasisztákat szolgáltok!!!”
A nagykövetség központi épületét nem rongálták meg.

Helyi forrásaink azt sejtik, hogy valamelyik Soros György és alapítványa által támogatott civil szervezet aktivistái állhatnak a háttérben.

Ahmed H. pere, aki a magyar hatóságok terrorizmussal vádolnak október végén indult újra. A röszkei incidenskor készült videó felvételek igazolják, hogy Ahmed H. nem csak lázította a tömeget, hanem erőszakot alkalmazott a határt védő rendőrökkel szemben. Többed magával nem felismerhető tárgyat is dobott az egyenruhások felé.

ps.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »