Soros nem kiszáll, Soros kever

Soros nem kiszáll, Soros kever

Soros György hivatalos alapítványa, az Open Society Foundations bejelentette, hogy Pestről Berlinbe költözik. Én meg tegnap ettem tíz deka párizsit. Egyik hírnek sincs jelentősége. Sorosnak bőven marad itt még érdekeltsége, most csak mártírt játszik, hogy diktatúrát meséljen rólunk a propaganda-gépezete. Az én étkezési szokásaim végképp nem bírnak hírértékkel. Azért a két dolog között van halovány különbség: nekem közöm van ahhoz, hogy Csepelen magyar parizert táplálkoztam. Neki semmi köze Magyarországhoz!

Több ismerősöm lelkesen hívott tegnap este, hogy Soros alapítványa elhagyja Magyarországot. Nem tudtam felhőtlenül örülni a hírnek. Min változtat az, ha a vezető reklámtermék elmegy, de az összes többi, több tucatnyi civilnek nevezett kártevő-szerűség itt marad?

Ez egy érdekes trükk. Kiviszi ezt a „nyílt társadalmat” hivatalosan is propagáló intézményt Budapestről. És akkor mi történt?

Ő, és a zsebében lévő média címlapokat közöl arról, hogy Sorost kiverték Magyarországról. A „demokratikus világ” a szívéhez kap, pár másodpercig nem kap levegőt. Ha valakinél nagyobb a „boríték”, akkor bírja egy kicsit tovább.

Újrakezdik – nem, mintha abbahagyták volna –, hogy Magyarország diktatúra, fasiszta és elfogadhatatlanul barbár ország. Hozzá fogják csapni a Soros-történethez azt is, hogy Orbán bezáratja a független sajtót. Újságot, rádiót, tévét. Részletkérdés, hogy Orbánnak ehhez a világon semmi köze sincs.

A libbal nyugati skríber semmivel sem tájékozottabb a hazai hasonlónál, akit villámcsapásként ér a hír, hogy a második világháborút azért hívják így, mert volt egy első is. Ez innen kap „korrekt infót”, az onnan. Ráadásul ne feledkezzünk meg a trehányság-faktorról sem…

Soros nem hagyta abba a fekáliakeverést Magyarországon. Sőt, vesz egy új lendületet. Rendelkezésére áll kicsiny hazánkban néhány tucat civilnek nevezett szervezet, „szakértői” intézet. Ők elmondják, hogy nálunk nincs sajtószabadság, jogállam. Tudom, erről már írtam nem egyszer.

Hírdetés

Azonban most jön a következő fázis: a nagy politikai „üzeneteik” nem jöttek át. Így sorra kerül a magánszféra. Ne csak kormánypárti politikusok, újságírók lejáratására gondoljanak. Az nem újdonság.

Bájosnak, meghatónak tűnő történetek bukkannak fel már most is. Egy kórház sürgősségi osztálya állítólag nem látott el valakit, de „derék civilek” segítettek. Egy iskolában rossz volt a koszt, de megjelent a Helsinki Bizottság és rendet tett. Egy gimnáziumban a tehetségtelen diák tüntetést szervez azért, mert elfelejtett tanulni, és a tanár ezt szóvá merte tenni.

Nem, Soros sajnos nem vonult ki tőlünk. Magától olyat nem tesz soha. Őt kikergetni kell!

fotó:aeronet.cz

Máté T. Gyula – https://matete.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »