Soros nem kívánatos Oroszországban – nemzetközi bíróság elé kell állítani

„Vigyázó szemeteket Oroszországra vessétek!” – mondhatnók az MTI által a minap közzétett hír hallatán. Az indoklásban ez áll: Soros alapítványa veszélyezteti Oroszország alkotmányos rendjét és az állam biztonságát, sőt ő volt a társfinanszírozója 2013-2014 telén a Viktor Janukovics akkori, oroszbarát ukrán elnök elleni ukrajnai tömegmegmozdulásoknak.

Magyar Menedék - Pogány Biblia

De lássuk a hírközlést részletesebben! „Az orosz főállamügyészség nem kívánatossá nyilvánította Soros György két alapítványát, a Nyílt Társadalom Alapítványt és a Nyílt Társadalom Intézetének (OSI) Támogatási Alapítványát. A főállamügyészség képviseletében Marina Gridnyeva hétfőn közölte: azt állapították meg, hogy a két nem-kormányzati szervezet
veszélyezteti Oroszország alkotmányos rendjét és az állam biztonságát. Moszkvai politikusok rendszeresen oroszellenes retorikával, az ország érdekeibe való beavatkozással vádolják Soros Györgyöt. Többük szerint Soros volt a társfinanszírozója 2013-2014 telén a Viktor Janukovics akkori, oroszbarát ukrán elnök elleni ukrajnai tömegmegmozdulásoknak.

Hírdetés

Ama bizonyos a kiemelt mondatban van elásva. Soros mindenhol, ahol eddig csak megjelent, rombolt. Persze sokakat megtévesztve.

Csurka István leírta utolsó nagy művében (Dr. Utólag visszaemlékezése, 2010), hogy amikor először találkozott Sorossal – 1984-1985 fordulóján –, azt hitte, hogy tényleg antikommunista, aki nagylelkű alapítványával hozzá akar járulni a moszkvai kolosszus lebontásához. Aztán az 1989 utáni hazai történések persze felnyitották a szemét.

Nyilván nem véletlen, hogy éppen orosz földön érte a hatalmas pofon. Ha igaz, hogy az ukrán puccsnak ő volt a pénzelője, akkor azonnal nemzetközi bíróság elé kell állítani és tettének súlya szerint kell felette ítélkezni.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »