Szabadságot Budahá… azazhogy nem, inkább Ahmednek!

Szabadságot Budahá… azazhogy nem, inkább Ahmednek!

Bizony, és mindez nem Szaúd-Arábiában (próbálnák csak meg ott), hanem a mi kis magyar hazánkban.

A "Freedom for Ahmed H", azaz "Szabadságot Ahmed H.-nak!" felirattal szerda este a Nyugati felüljáróra kilógatott molinóról a Zsindex adott hírt nagy boldogan. Ahmed H. az a betolakodó, akit szerdán 10 évre ítélt a szegedi bíróság első fokon, Zsindexék pedig nagyon sajnálják szegényt, hiszen olyan kis ártatlan, olyan szír, olyan menekült…

A zsidó lap, jelesül a fent látható, Janecskó Kata nevű lófejű a fajtajelleges "tájékoztatás" minden elemét bevetette, nézzük csak az ítélethirdetésről beszámoló cikkük címét:

Szeretjük Magyarországot, mondta a tíz év fegyházra ítélt röszkei megafonos szír férfi

A címlapjukon pedig ezzel a címmel szerepel:

Hírdetés

Szeretjük ezt az országot, mondta a szír férfi, majd tíz év fegyházat kapott

Hát nem szakad meg a kedves olvasó szíve? Szereti az országot, oszt ez a szemét bíróság mégis tíz évre ítélte, pedig hát SZERETI, nem értik?

Szeretetét pedig úgy fejezte ki, hogy illegálisan be akart törni az országba, a határt védők elleni támadásra heccelte bűntársait, ultimátumot adott, és rendőröket dobált.

És mi derül ki minderről a zsindexes címből? Hát az, hogy szír volt, és megafonos, ez minden bűne… És szereti az országot, mégis elítélték. Ilyenek ezek a szemét magyar rasszisták, lásd holokauszt, ugyebár. Bármikor újra megtesszük.

Mellesleg "a molinót kirakók azt mondták, szombatra tüntetés is szerveződik a brutális büntetés ellen". A brutális határtostrom ellen persze nem tüntettek a Zsohár-különítményesek.

Az Amnesty sem rest (persze ugyancsak zsindexes közvetítéssel): "ő egy apa, ezért meg kell semmisíteni az ítéletet"!

"A döntés a terrorcselekmény tényállásának téves alkalmazásáról árulkodik, és két rendkívül zavaró trendről is tanúskodik: egyrészt a terrorizmus elleni tényállás téves alkalmazásáról, másrészt a Magyarország által a menekültek és migránsok irányában tanúsított szörnyű magatartásról" – mondta Gauri van Gulik, az Amnesty International európai igazgatóhelyettese, aki kollégáival maga is részt vett a mai tárgyaláson.

"Egy apát ítéltek ma 10 év fegyházra, akinek egyetlen célja az volt, hogy öreg szüleit és családját biztonságban Európába kísérje. A kődobálás és az irreguláris határátlépés nem egyenlő a terrorcselekmény elkövetésével, és nem igazolhatja ezt a drákóian szigorú döntést. Ahmed H. ítéletét másodfokon meg kell semmisíteni."

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »