Szabó Tímea a kormányt akarta kínos helyzetbe hozni, de magát sikerült

Szabó Tímea a kormányt akarta kínos helyzetbe hozni, de magát sikerült

Ezt hívják K.O-nak!

„A Fidesz ezzel a rózsaszín papagájjal készül az augusztus 20-ai ünnepre. Lehet, hogy sokat nézték a saját melegellenes propagandahirdetéseiket, és visszafelé is működött a »megfertőzés«. De tényleg, mi ez????” – írta ki csütörtökön a Facebookra Szabó Tímea. A Párbeszéd elnevezésű, mérhető támogatottsággal nem rendelkező mikropárt társelnöke a bejegyzéshez egy fotót is betett egy rózsaszín turulról.

Csakhogy a posztnak éppen annyi igazságtartalma volt, mint általában Szabó Tímea megszólalásainak: nulla. A gúnyosan papagájnak nevezett turul az Andrássy út és az Oktogon között sorra kerülő látványos augusztus huszadikai felvonuláson kap szerepet és természetesen nem rózsaszín, hanem ezüst – csak most még védőfólia borítja. Bár mindezt a Blikk csak ma írta meg, a műsor egyik fellépője, Péter Szabó Szilvia énekesnő már négy nappal ezelőtt beszélt erről a videójában.

Hírdetés

Szabó egyébként, miután kiderült, hogy ismét fake newst terjesztett, úgy igyekezett menteni a helyzetet, hogy egy újabb, viccesnek szánt mondattal frissítette a bejegyzést, de csak saját magát nevettette ki. És bocsánatot persze nem kért.

www.demokrata.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »