Számos brit rendőri szervezet elutasítja a fehér férfi jelölteket, helyettük színesbőrűeket és nőket vesz fel

Számos brit rendőri szervezet elutasítja a fehér férfi jelölteket, helyettük színesbőrűeket és nőket vesz fel

Mi történik akkor, ha különböző brit rendőri szervezetek elutasítják a fehér férfi jelentkezőket azért, mert fehérek és férfiak – akkor ez most rasszizmus és szexizmus? A polkorrekt megmondóemberek szerint nem, mert a fent nevezettek nem tartoznak a kormányzat által előnyben részesített csoportok közé.

2005 novemberében Avon és Somerset rendőrségére 800-an adtak be felvételi kérelmet, de csak 180 beosztás volt elérhető. A válogatás első fordulójában 186 fehér jelöltet választottak le, majd később beismerték, hogy elutasításukra azért kerül sor, hogy az etnikai sokszínűséget növeljék.

Gloucestershire-ben a rendőrség hasonlóan járt el, hogy megfeleljen a kormány nyomásgyakorlásának, mely szerint 2009-re az etnikai kisebbségekből való újoncok számát 7%-ra kellett növelni – ez 2006-ban csak 1,6% volt. 108 fehér férfi jelöltet, akik sikeres felvételi vizsgát tettek, később arról értesítettek, hogy „véletlenszerűen leválasztották” őket; 63 fehér férfi jelölt megúszta a szűrést. A 129 női, valamint etnikai kisebbségi jelölt közül mindegyiket felvették.

A gloucestershire-i rendőrség végül egyetlenegy elutasított fehér férfi jelölt részére kártérítésként 2500 fontot fizetett.

Álljunk csak meg!

Vajon mi történt volna, ha brit rendőri szervezetek mondjuk pakisztáni származású nőket vagy nigériai származású férfiakat tömegesen utasítottak volna el bőrszínük vagy nemük miatt? Valóban elegendő lett volna, hogy közülük egyetlenegynek nevetséges 2500 fontot fizessenek kártérítésként? Persze hogy nem! A tapasztalt olvasók pontosan tudják, hogy minden egyes elutasított színesbőrű vagy női jelentkező több tízezer fontot kapott volna kártérítésként, számos főtisztet elbocsátottak volna, valamint a fősodratú sajtó hónapokig intézményesített rasszizmusról és szexizmusról ajvékolt volna.

Körülbelül egy évtizeddel később, 2017-ben kiderült, hogy Manchesterben, Birminghamben és Londonban is hasonló praktikát követnek. Ezekben a városokban ugyanis olyan rendőrségi felvételi vizsgára felkészítő tanfolyamokat tartanak, melyekről a fehér férfiakat kizárják. Például a Brit Közlekedési Rendőrség (British Transport Police – BTP) így hirdette meg a tanfolyamot: „A Pozitív Cselekvés-kezdeményezésünkkel egybevágóan ezt a munkacsoportot kezdetben csak nők, valamint fekete/etnikai kisebbségi csoportok számára ajánljuk fel, akik jelenleg alulreprezentáltak a testületnél”.

Válaszul egy 48 éves, Stoke-ból származó jelölt felháborodva azt mondta: „Én fehér, heteroszexuális férfi vagyok. Hogyan támogathatja egy közszolgálati szerv 2017-ben ilyen égbekiáltóan ezt a fajta diszkriminációt és egyenlőtlenséget? Ez annak megfontolására késztetett, hogy jelentkezésemet visszavonjam. Az emberekkel egyformán kellene bánni. Ez diszkrimináció.”

Hozzátette: „Van egy barátom, aki a rendőrségnél van, és amikor ezt elmondtam neki, azt mondta, hogy az előírtnál gyengébb rendőröket engednek át, mert a Brit Közlekedési Rendőrség pokolian elszánt azzal kapcsolatban, hogy a közvélemény előtt jó képet alkosson magáról.”

Hírdetés

A legutóbbi létszám szerint a BTP 259 fekete és etnikai kisebbségi rendőrt alkalmaz, ami a jóváhagyott teljes létszám 10%-a. Főtisztek ezt 15%-ra akarják felemelni, valamint növelni akarják a felsővezetésben a nők számát.

Simon Downey, a BTP képesség- és erőforrás-igazgatója elmondta, hogy életbevágóan fontos, hogy a rendőrség tükrözze azt a sokszínű közösséget, melyet szolgál.

Így folytatta: „Ezeket a munkacsoportokat kifejezetten arra tervezték, hogy ezekhez a csoportokhoz közvetlenül szóljanak, és hogy a közülük való jelentkezések számát növeljék biztosítva azt, hogy testületünk jobban leképezi azokat a közösségeket, melyek a vasúthálózatot használják”.

Hozzátette: „Minden egyes jelentkezőt, akit fogadunk, egyéni érdemei szerint fogunk megítélni, és senkit nem fogunk diszkriminálni vagy előnyben részesíteni etnikuma vagy neme miatt”.

Tehát kijelentette, hogy specifikus munkacsoportok vannak bizonyos fajú és nemű jelöltek számára, majd hozzátette, hogy senkit nem diszkriminálnak faja vagy neme miatt, mert a képesség számít. Itt két dolog lehetséges: vagy annyira ostoba, hogy nem vette észre a kijelentései között lévő ordító ellentmondást, vagy – és ezt tartom valószínűbbnek – egy politikailag korrekt bürokrata féreg, aki arcátlan módon volt képes védeni a védhetetlent.

Ne legyenek kétségeink: a fehérek ellen fegyverkeznek!

Zárszóként szeretném megjegyezni, hogy még mindig vannak olyan naiv emberek, akik azt hiszik, hogy az „antirasszizmus” és az „antiszexizmus” az egyenlőségről és a nők méltóságáról szól. Nos, szó sincs erről, mert ezek valójában a felforgató ellenség által használt kódszavak a fehér- és férfiellenességre.

A folyamatban lévő Kalergi-terv, vagyis hogy a fehér embereket saját életterükben meg kell semmisíteni, megkívánja a társadalom minden szelete, így a fegyveres testületek átalakítását, hogy aztán azok az új rezsim hűségén legyenek, neki engedelmeskedjenek. Éppen ezért próbálják a rendőrséget alapvetően színesbőrű férfiakkal és nőkkel, esetleg feminista felfogású fehér nőkkel feltölteni, mert róluk tudják, hogy miután a kezükbe hatalmat és fegyvert kapnak, ki fogják kényszeríteni a gyűlöletbeszéd-törvényt (értsd: egy kisebbségi vagy egy nő bármit megengedhet magának, bírálata tilos), valamint ha a helyzet úgy hozza, a rasszisták (értsd: fehérek) közé fognak lőni.

Ezeket figyelembe véve kérem az olvasókat, hogy fordítsanak időt családtagjaik és ismerőseik szemének felnyitására, a fenti folyamat okának és céljának elmagyarázására.

Hidra – Kuruc.info

Forrás:

Police force admits discriminating against white recruits – by James Slack

British Transport Police are accused of discrimination after they bar white men from their recruitment workshop – By Chris Greenwood Chief Crime Correspondent For The Daily Mail


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »