Szávay István: „Egyrészt nem, nem lesz öt olyan ember!”

Pénztáros Lőrinc tévéje már megint jobban tudja, hogy mi van a Jobbikban, mint mi magunk. Zavarkeltés, bomlasztás, megosztási kísérlet, ez zajlik már hetek óta. Mindebbe besegít valaki, aki 12 évvel ezelőtt jobbikos volt, és így nyilván nagyon hiteles és releváns véleményt tud megfogalmazni! Nagy Ervin szerint „a frakcióban lesz legalább 5 olyan ember, akik kilépve létrehoznak egy új frakciót. Idesorolta Szávay Istvánt, Dúró Dórát és Apáti Istvánt is.”

Egyrészt nem, nem lesz öt olyan ember! Másrészt meg az ellentét nem erről szól, ezt a néppárti-radikális törésvonalat csak a kormánysajtó próbálja erőltetni. Magamat továbbra is nemzeti radikálisnak tartom, mégis a Jobbik tagja és képviselője maradok – a pártalapítók közül egyébként a frakcióban most már egyedüliként. Abból persze eddig sem csináltam titkot, hogy több területen is alapvető változásokat tartok szükségesnek politikai közösségünk irányításában és működésében, de ezt a megválasztott elnökség sem gondolja másként. Ezért szívesen segítem a munkájukat, és eszemben sincs semmilyen pártütésben részt venni. Bármilyen ezzel kapcsolatos találgatást ennyivel szeretnék is rövidre zárni.

Hírdetés

Zárójelben teszem hozzá, hogy Nagy Ervin elviekben is hülyeségeket beszél, egy párt listáján mandátumot szerzett képviselők ugyanis nem alakíthatnak több frakciót, nem kaphatnak több megszólalási lehetőséget, 135 millió forintot meg aztán végképp nem.

facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »