Százmillió holttesten gázolnak át

Százmillió holttesten gázolnak át

A Párbeszéd nevű törpepárt társelnöke, egyben a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltje együttműködési megállapodást kötött két másik törpepárttal, az úgynevezett Balpárttal és az Európai Baloldal – Munkáspárt 2006 nevezetű undorító társasággal.

E két formáció jól beazonosíthatóan kommunista szervezet. Előbbi ugyan sunyin nem vörös, hanem piros-fehér-zöldre festett ötágú csillagot használ propagandaanyagain, utóbbi elnöke, Vajnai Attila viszont pofátlan nyíltsággal hord vörös csillagot a ruháján.

E jelkép jegyében a XX. században százmillió embert mészároltak le hideg tervszerűséggel, válogatott kegyetlenkedésekkel. A kommunizmus a történelem legsötétebb, legsátánibb torzulása, melynek brutális, eszelős vérfürdője egyenesen és logikusan következett Marx, Engels és más uszító ideológusok emberellenes gyűlölködéséből.

Aki vörös csillagot visel, nyíltan meggyalázza a százmillió halott emlékét, szükségképpen igenli Magyarországnak az e szimbólum jegyében bekövetkezett szovjet bolsevista megszállását, és – logikusan – azt hirdeti, hogy helyesli az áldozatok meggyilkolását. A vörös csillagot viselők Sztálin, Szamuely, Rákosi, Biszku, Kádár, a 18 éves Mansfeld Pétert felakasztó gyilkosok örökösei. Ebből pedig az következik, hogy ha tehetnék, maguk is embereket pusztítanának el ideológiai alapon.

Ezért a vörös csillagos bűnözőket minden eszközzel ki kell rekeszteni, el kell szigetelni a normális emberi közösségektől. E tekintetben semmiféle mérlegelésnek, fontolgatásnak nincs helye.

Hírdetés

Aki nem így tesz, hanem eltűri a százmillió ártatlan áldozat cinikus meggyalázását, maga is bűnrészessé válik. A vörösökkel szövetkező Karácsony Gergely tehát bűnrészes. Szégyenteljes politikája nemcsak erkölcstelen és embertelen, hanem lábbal tiporja Magyarország Alaptörvényét is, mely kimondja, hogy mai szabadságunk 1956-ban gyökerezik. Kimondja továbbá, hogy „tagadjuk a magyar nemzet és polgárai ellen a nemzetiszocialista és a kommunista diktatúra uralma alatt elkövetett embertelen bűnök elévülését.”

Karácsony Gergely, az MSZP miniszterelnök-jelöltje a vörös csillagosokkal kötött szövetséggel az idegen megszállás, a gyilkos diktatúra oldalára állt. Karácsony Gergely hazaáruló gazember.

Ágoston Balázs – www.demokrata.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »