Szélesi: Fejmosást kaptak a játékosok

Komoly fejmosást kaptak a válogatott játékosok a Luxemburg elleni vereség után – ezt mondta Telkiben a megbízott szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán. Costa Ricával holnap először játszik a nemzeti tizenegy, a vb-résztvevő közép-amerikaiak kísérleteznének a Groupama arénában.

Annak ellenére, hogy a világbajnoki résztvevő Costa Rica elleni mérkőzésre hirdették meg a válogatott sajtótájékoztatóját, a legtöbb kérdést a Luxemburgi vereség miatt kapta a megbízott szövetségi kapitány.

A mérkőzés után elég kellemetlen pillanatokat éltek át a játékosok, stábtagok és a kedves futballszerető szurkolók is. Megvoltak a mérkőzés után a megfelelő helyreigazítások, nagyon komoly fejmosást kaptak a játékosok – mondta Szélesi Zoltán.

Az év utolsó meccsére nem kiváncsiak az ultrák, a Carpathian Brigade nevet viselő csoport szerint a nemzeti tizenegy lélektelen játékot mutatott 2017-ben.

Természetesen hallottunk róla hogy nem lesznek kint a mérkőzésen, és tiszteletben tartjuk a döntésüket, és nekünk most az egyik legfontosabb célunk, hogy a szurkolókat újra magunk mögé tudjuk állítani és újra bízzanak a csapatban és teljes vállszélességgel mögénk álljanak, mert ez nekünk nagyon fontos – nyilatkozta Bese Barnabás.

Az Európában turnézó, és kísérletező Costa Rica néhány napja ötöt kapott a Spanyoloktól.

Tudjuk, hogy a magyar válogatottnak új szövetségi kapitánya van, és jelenleg ők is keresik önmagukat. Más játékstílust képviselnek, mint az eddigi ellenfeleink, a modern focit képviselik. Kombinatív játékstílussal rendelkeznek, amiben sok a pozícióváltás – mondta Óscar Ramirez.

Costa Rica ellen még soha nem játszott a magyar válogatott. A mérkőzése kedden 20:15 perckor kezdődik a Groupama Arénában.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »