Szemeteszsákba csomagolt szolganők helyett rövidnadrágos rendőrlányokkal teszi magát vonzóbbá egy libanoni város

Szemeteszsákba csomagolt szolganők helyett rövidnadrágos rendőrlányokkal teszi magát vonzóbbá egy libanoni város

Fiatal, vonzó, rendőrlányok – rövid fekete nadrágban, fejükön elegáns svájci sapkával – járják a libanoni Broummana város utcáit. A – 85 százalékos keresztény többséggel rendelkező- városka polgármesterének célja a lábaikat megmutató rendőrlányok szolgálatba állításával, hogy minél több turistát csábítson a városba, és javítsa a külvilágnak Libanonról alkotott képét.

„A Mediterrán térségében a turisták 99%-a rövid nadrágban jár” – magyarázta döntésének hátterét Pierre Achkar, Broummana város polgármestere. Reményei szerint az új női közlekedési rendőri egységek hozzásegítik a várost ahhoz, hogy több turistát vonzzon, Libanont pedig ahhoz, hogy az országról a külvilágban alkotott kép javuljon. „Mi itt Libanonban szeretnénk megváltoztatni a Nyugaton az országról alkotott zord képet” – fejtegette a városvezető a Russian Today orosz televíziós csatorna Ruptly elnevezésű videoügynökségének nyilatkozva.

Hírdetés

 

https://www.rt.com/news/430579-lebanon-hot-traffic-police/video/5b2cf0d9fc7e93f5718b45cf

Az ellentétes reakciók dacára az egyik nemrég toborzott rendőrnő, Samata Saad azt nyilatkozta, hogy ő élvezi a munkáját. „Mi tudatosan jöttünk, és lelkesedéssel vállaltuk el ezt a munkát, és reméljük, hogy minden nyári szezonban lesz alkalmunk munkánkat végezni” – mondta a libanoni rövid nadrágos, csinos rendőrnő.

P. O.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »