Szenzációs történelmi felfedezés: magyarok nem léteznek, a rovásírás a tót magaskultúra eredménye

Szenzációs történelmi felfedezés: magyarok nem léteznek, a rovásírás a tót magaskultúra eredménye

Amikor azt hinnénk, hogy a tót atyafiak már nem tudják nevetségesebb történelemhamisítással előállni, akkor mindig előhúznak valamit az ingujjból. A legújabb felfedezésről a Felvidék.ma számolt be. Olvasóinknak javasoljuk, hogy kapaszkodjanak meg a karfában, és csatolják be az öveiket!

A szlovák történelemgyártás nem egy új keletű dolog. Igazi történelem híján előszeretettel fabrikálnak szlovák történészek híres tetteket. A személyiséghiányt pedig copy+paste alapon meg lehet oldani másokkal is, így már csak össze kell ollózni valamit. Svätopluk, Rastislav, Cirill, Metód és a többiek. Svätopluknak még szobrot is emeltek a pozsonyi várban, ahol valószínűleg az életben nem járt! De ha a helyzet úgy hozza nem probléma Svätý Stefant, IV. Vojtechot vagy Ludovít Velkýt (Szent István, IV. Béla és Nagy Lajos királyokról van szó – a szerk.), is szlovák királyként emlegetni. Hogy a klasszikusokról már ne is beszéljünk, mint Csák Máté, Bél Mátyás, Benyovszky Móric vagy éppen Skultéty László gyerekes kisajátítása. A címert, himnuszt pedig tényleg hagyjuk…

Most viszont olyat húztak tóturamék, amire még az edzett felvidékiek is csak pislognak, mint Svatopluk a fehér lóra.
Megtalálták ugyanis a szlovák rovásírás nyomait. Mindezt a hlavnespravy.sk portál tárta fel számunkra egészen egyedi módon.

Az írásműveltség ősiségét ugyancsak a boszniai viszokói piramisból, illetve a Vincsa műveltségtől szeretnék indítani, de még a magyar viszokó-piramiskutatók se jutottak tovább a jelek táblázatos összevetésénél.

No de lássuk a "rekonstruált" írástörténeti vázlatot. A cikkhez csatolt „bizonyítékként" szolgáló illusztrációs kép bal felső sarkában megtalálhatjuk a staroslovanské rúny-t, azaz az ősszláv rúnákat.

Az mellékelt "ősszláv rúna" ábécé egyébként teljesen azonos az ún. idősebb Futhark-jelsorral, ehhez elég rákattintani a Wikipédiára. Nos, igen, erre mondják, hogy legalább a látszatra adnának…

Ha most azt hinnénk, hogy ennél meglepőbbet már nem tudhatunk meg a szlovák őstörténeti feltárásból, hát tévednünk kell. Kiderül ugyanis, hogy mi, magyarok tulajdonképpen nem is vagyunk. A „kutatásból" kiderült, hogy a Kárpát-medencében, de még a környékén sem éltek soha magyarok, vagy azok elődei.

Magyarországon a rovástan meglehetősen megosztja a történész/régész szakmát, az MTA rendületlenül elutasít bármiféle elfogadást, míg a másik oldal szentül bizonygatja az ún. eltitkolt történelmet (ebbe most ne menjünk bele). Mindazonáltal, ha a szlovák gépezet röhög egy jót a magyar huzavonán, és "lestipistopizza" a történetet, akkor aztán vicces esetek elébe nézhetünk…

Már alig várom, hogy Fico barátunk Szegedi Csanád módra avasson fel egy-két rovás helységnévtáblát mondjuk Stúr szobra mellett Párkányban (Chanád módra jelenleg inkább a héber ábécét lophatnák el – a szerk.).

Csonka Ákos
Felvidék.ma

 További tót történelemhamisítások:

– Veretes történelemhamisítás "Szlovákiában"

I. Lipót, pontosabban I. Leopold koronázási emlékérme

II. Mátyás, pontosabban II: Matej koronázási emlékérme

"List Frantisek, Jedlik Stefan" – íme a "szlovák egyéniségek arcképcsarnoka"

A magyarság ellen uszító tót könyvek – a könyvajánlók fordításával

További tót történelemhamisítások: – A történelemrablók új trükkje: "földijeiknek" nevezik a magyar történelmi személyiségeket – Szlovákgyártás, II. rész: Mikoviny Sámuel, Konkoly-Thege Miklós, Herman Ottó és Gerster Béla sem magyar – A legújabb tót "megvilágosodás": "Úgy viselkedtünk, mint a nemzet, amelynek nem voltak királyai" – "Született 1720-ban Szlovákiában" – Jedlik Ányos, Hell Miksa és a többi "szlovák" feltaláló – Íme Nagy-Szlovákia – határa Kolozsvárnál és Szegednél húzódik – Dübörög a tót "történetírás": most Háry János alakjának ihletőjéről "derült ki", hogy "szlovák" volt – Vladimir Seges: Hadik Andrást véletlenül magyarnak jelölik, ám ő "szlovák" – "Szlovákia ugyanolyan hosszú történelemmel rendelkezik, mint Magyarország" – Újabb "tudományos" tót kiadvány: "ősi Szlovákia" és "szlovák királyi koronák" – "Mikszáth Koloman leghíresebb regényei Szlovákiában játszódnak, és bizonyítva van szlovák eredete" – A legújabb tót "találmány": Mednyánszky László a legnagyobb szlovák festő – Tót történelemlopási világcsúcs: magyar nevű, de valójában "szlovák" sportolók tették világhírűvé "Szlovákiát" – Markusovszky Lajos honvédorvos is szlovák lesz – egy csonkaországi tótocska szerint – "Szlovákia" hadtörténete – a Krisztus előtti negyedik századtól – "Politikai és hatalmi viszonyok fejlődése Szlovákiában a XIV. század első felében" – Hiába mondja a dédunoka, hogy Osztróvszky József lengyel származású volt, a tótok őt is "magukévá tennék" – Telekiho lesz Telekiből a saját hazájában: tótosított utcanévtáblák Szegeden – "Frantisek List" azt vallotta, magyar, tehát ő is szlovák volt – fedezte fel egy tót "tudós" – "Ivan Saric", a magyar repüléstörténet ősrepülője – Így válik "szlovákká" a híres Benyovszky Móric is – Kapaszkodjanak: "Szlovákiától a történelem során elrabolt" műkincseket követelnek "vissza" a tótok – Visszahívják a felvidéki magyar konzult, amiért kimondta az igazságot "Szlovákiáról" – 15 évig írták "Szlovákia történelmét" – 424 oldalas hazugságáradatot terjesztenek a világban – Stefan I., Belo IV., Jan Hunady, Matej Korvin – íme Szlovákia uralkodói! – "Sándora Petőfiho" – ez volt a Felvidék elrablóinak ajándéka március 15-re
Forrás: https://kuruc.info/r/3/120813/

A történelemrablók új trükkje: "földijeiknek" nevezik a magyar történelmi személyiségeket

Szlovákgyártás, II. rész: Mikoviny Sámuel, Konkoly-Thege Miklós, Herman Ottó és Gerster Béla sem magyar

A legújabb tót "megvilágosodás": "Úgy viselkedtünk, mint a nemzet, amelynek nem voltak királyai"

"Született 1720-ban Szlovákiában" – Jedlik Ányos, Hell Miksa és a többi "szlovák" feltaláló

Íme Nagy-Szlovákia – határa Kolozsvárnál és Szegednél húzódik

Dübörög a tót "történetírás": most Háry János alakjának ihletőjéről "derült ki", hogy "szlovák" volt

Vladimir Seges: Hadik Andrást véletlenül magyarnak jelölik, ám ő "szlovák"

"Szlovákia ugyanolyan hosszú történelemmel rendelkezik, mint Magyarország"

Újabb "tudományos" tót kiadvány: "ősi Szlovákia" és "szlovák királyi koronák"

"Mikszáth Koloman leghíresebb regényei Szlovákiában játszódnak, és bizonyítva van szlovák eredete"

A legújabb tót "találmány": Mednyánszky László a legnagyobb szlovák festő

Tót történelemlopási világcsúcs: magyar nevű, de valójában "szlovák" sportolók tették világhírűvé "Szlovákiát"

Markusovszky Lajos honvédorvos is szlovák lesz – egy csonkaországi tótocska szerint

"Szlovákia" hadtörténete – a Krisztus előtti negyedik századtól

"Politikai és hatalmi viszonyok fejlődése Szlovákiában a XIV. század első felében"

Hiába mondja a dédunoka, hogy Osztróvszky József lengyel származású volt, a tótok őt is "magukévá tennék"

Telekiho lesz Telekiből a saját hazájában: tótosított utcanévtáblák Szegeden

"Frantisek List" azt vallotta, magyar, tehát ő is szlovák volt – fedezte fel egy tót "tudós"

"Ivan Saric", a magyar repüléstörténet ősrepülője

Így válik "szlovákká" a híres Benyovszky Móric is

Kapaszkodjanak: "Szlovákiától a történelem során elrabolt" műkincseket követelnek "vissza" a tótok

Visszahívják a felvidéki magyar konzult, amiért kimondta az igazságot "Szlovákiáról"

15 évig írták "Szlovákia történelmét" – 424 oldalas hazugságáradatot terjesztenek a világban

Stefan I., Belo IV., Jan Hunady, Matej Korvin – íme Szlovákia uralkodói!

"Sándora Petőfiho" – ez volt a Felvidék elrablóinak ajándéka március 15-re


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »