Szirénázó rendőrautók szálltak ki éjszaka a Viszkishez

Szirénázó rendőrautók szálltak ki éjszaka a Viszkishez

Szirénázó rendőrautók jelentek meg Ambrus Attila, ismertebb nevén a Viszkis háza előtt szerda éjszaka.

“Tegnap éjszaka szirénázó rendőrautó állt meg a ház előtt, ahol lakom. A riasztó is bekapcsolt, én meg leizzadtam, mint régen” – idézte a Bors Ambrus Attila Facebook-posztját.

De a Viszkis hozzátette, a rendőrök kedvesek voltak és csak értesíteni akarták, hogy meglett a tárcája, amit előző nap vesztett el az összes iratával és bankkártyájával. “Mert már így veszek ki pénzt a bankból” – tette hozzá, a korábbi bankrablásokra utalva.

A tárca megtalálói egy üzenetet is küldtek neki, ezt kitette a Facebookra is.

Őrangyal

“Hihetetlen történetet mesélek. Tegnap éjszaka szirénázó rendőrautó állt meg a ház előtt, ahol lakom. A riasztó is bekapcsolt, én meg leizzadtam, mint régen. A rendőrök kedvesek voltak és azt mondták, csak értesíteni akarnak, hogy meglett a tárcám, mehetek érte. Előző nap elvesztettem a pénztárcámat az összes iratommal, bankkártyával (mert már így veszek ki pénzt a bankból), és nem kevés pénzzel, mert éppen aznap fizettek ki. Egy üzenetet kaptam hozzá.

Az, hogy ez megtörtént ma Magyarországon, nem érdekes, hogy velem, szerintem mindent felülír. Minden benne volt, az iratok, a pénz, a szerencse 1 dollárosom. És amíg vannak ilyen emberek, addig érdemes hinni, hogy léteznek jó dolgok, itt nálunk is.

Szeretném meghálálni és megköszönni az “őrangyalaimnak” személyesen is, örülnék, ha jelentkeznének és nagyon köszönöm. (Megtanítom őket bankot rabolni. Na jó, csak vicceltem.)”- írja Facebook oldalán a Viszkis.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »