Szó szerint sötét jövökép – figyelmeztetés a sokszínű Európa számára

Aki a betolakodók közül megtanul egy keveset is magyarul az itt is fog maradni – mert vissza már nem megy s más nyugati ország sem lesz olyan hülye, hogy befogadja azt, aki itt ragadt. Annyira jól soha nem fogják beszélni a magyar nyelvet, hogy normál munkaerőnek lehessen őket használni. Azaz ők is segélyen fognak élni. (Legalábbis vagy a 80%-uk, mint Svédországban).

Gyermekeik viszont már legalább annyira fogják beszélni a magyar nyelvet, hogy magyar partnert szerezhessenek, s az ebből származó gyerekek IQ-ja s bőrszíne nagy elsötétítést jelent a magyaroknak – s egy lojalitás nélküli irányítható masszát. (Valószínüleg ez a legfontosabb cél: tönkretenni minden fehér nemzetet, az IQ-jukat, az önálló gondolkodási lehetőségeiket csökkenteni.)

Hírdetés

Most kell elküldeni az aljanépet! Vissza Szerbiába vagy előre Ausztiába. Minden regisztrálás nélkül. Orbán is mehetne velük – nem messze áll tőlük – írja az alábbi videót beküldő olvasónk, aki szó szerint sötét jövőképet vizionál.

A felvételt közreadó LiveLeak szerint az eset az USA-beli Milwaukee-ban történt: két feka rugdos össze egy fehér nőt, mondván, "rossz környékre" keveredett.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »