Szüljön nekik valaki ellenzéket! De hol van az a béranya?

Olvasónk levele szerint: Kövér már annyira összelopta magát, hogy van már elég pénze ahhoz, hogy kezdje unni a politikát. Mert ez a mai mocskos politika megfekszi még a legerősebb gyomrot is.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NIF “jótanács”:

A titkosszolgálatok és az ál-demokratikus meg a nyíltan diktatórikus rendszerek szokványos módszeréhez tartozik: alakítanak maguknak egy ál-ellenzéket . És kész a csiki-csuki!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kövér László ezúttal az egészséges politikai versenyért, de egyszersmind a kompromisszumért aggódik, szerinte szükséges a fiatalítás, ám kell a régiek tapasztalata is.

Kövér László: bögyöröm-bögyöröm mondd meg nékem, kié a legnagyobb a környéken!

Az Országgyűlés elnöke vasárnap a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt arról, hogy az elmúlt 25 év azért sikerült felemásra, mert a hajdani elitcsoportok szembenállása már a kezdetektől azt tükrözte, hogy az alapvető értékekben sincs konszenzus. Ez pedig – mint fogalmazott – hideg polgárháború és nem demokratikus vita. “Az lenne a jó, hogy ha lenne egy normális, kiegyensúlyozott, politikai vitákban valóságos alternatívákat fölállító ellenzéke a Fidesznek” – mondta.

Beszélt arról is, hogy vannak olyan kérdések, amelyekben nem lehet kompromisszumot kötni. Szerinte nincs erre lehetőség, amikor arról beszélnek, hogy a családokat kell-e a középpontba állítani, vagy arról, hogy kell-e a demográfiával foglalkozni. Hozzátette: aki ezekkel nem ért egyet, az nem a Fidesz ellenzéke, hanem a nemzet ellensége.

Kövér László a Fideszben történő fiatalítással kapcsolatban azt mondta, szükség van erre a folyamatra a párton belül, ugyanakkor fontos a régebbi politikusok tapasztalatainak összegzése is. Felhívta a figyelmet arra, hogy az MSZP-nél a generációváltás minőségcsökkenéssel járt, amit szerint a párt képtelen kezelni, és elképzelhető, hogy a szocialisták a lengyel baloldal sorsára jutnak, amely teljesen szétesett.

Forrás: hvg.hu, kossuth-radio, MTI

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek Tagged: elöregedés, fiatalítás, Fidesz, Kövér László


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »