Szürreális valóságshow: élőben közvetítette Orosz Mihály Zoltán, amint letartóztatják

Szürreális valóságshow: élőben közvetítette Orosz Mihály Zoltán, amint letartóztatják

A police.hu honlapján elérhető adatok szerint Orosz ellen egy becsületsértési ügy miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Az első hallásra furcsának tűnő helyzetetre végül Facebook-oldalán adott magyarázatot Érpatak volt polgárestere. Azon a Facebook-oldalon, ahol innentől kezdve egy szürreális valóságshownak lehettek tanúi a követők.

Orosz Mihály Zoltánt egy fideszes politikussal kapcsolatos becsületsértési ügy miatt idézte be a Nyírbátori Rendőrkapitányság május 7-ére.

Az erről szóló idézést egy nappal később, május 8-án adták postára,

Hírdetés

ez látható az Orosz által megosztott fotókon is. A volt polgármester sajátos stílusában kommentálta a történteket:

„Ezen a „kihallgatáson” az időben való visszautazás lehetőségének hiányában fizikai képtelenség megjelenni! De ennek a rendőri visszaélésnek az okán viszont egy narancsos neo-bolsevik rendszerben a narancs-rendőrség bűnöző rétege a narancs-ügyészség bűnöző rétegével összefogva olyan elfogatóparancsot ad ki, melynek semmilyen ténybeli és semmilyen jogi alapja sincs, de erre viszont a hírhamisító hazugsággyárak liberális és narancs kórusai brutális karaktergyilkosságba kezdenek”

„Figyeljétek az élő közvetítés formájában történő bejelentkezésemet, mert rövidesen elkapom a körözött személyt! Mennyi a nyomravezetői díj?” – írta Orosz Mihány Zoltán, majd élő videóban jelentkezett be, felhívta a 112-t, onnan kapcsolták az illetékes rendőrkapitányságra, ekkor elmondta, segíteni szeretne, mert tudja, hol tartózkodik Orosz Mihály Zoltán, akit köröznek és nem találnak. Elárulta azt is, hogy egyébként szinte egész nap otthon volt, de sem házában, sem telefonon sem kereste senki. Orosz monológját megunva a rendőrök végül letették a telefont, nem foglalkoztak a bejlentéssel.

Ma reggeli, maratoni hosszúságú videójában egy órán keresztül boncolgatta az ügy részleteit a volt polgármester. Orosz úgy döntött, maga megy be a Nyírbátori Rendőrkapitányságra, egyeztetett is az illetékesekkel, ám amint autójával elindult, a szomszéd utcában rendőrök várták.

Orosz Mihály Zoltán élőben közvetítette, amint a rendőrök igazoltatják, majd lekérik az adatait a központból és mikor meglepve konstatálják, hogy körözés alatt áll, letartóztatják.

A volt polgármester az előállítás során cinikusan még azt is megjegyezte, tudja, hogy az ATV tudósítója ott várakozik a kapitányságnál, dizájnosabb lenne, ha elővezetnék, akkor majd minden róla szóló tudósításhoz felhasználhatják vágóképként a jelenetet.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »