Telefonálgatni fog a Fidesz a nyugdíjasoknak, hogy elmondja nekik, milyen gonosz Vona Gábor

Telefonálgatni fog a Fidesz a nyugdíjasoknak, hogy elmondja nekik, milyen gonosz Vona Gábor

Az MTI számolt be Hidvéghi Balázs fideszes kommunikációs igazgató sajtótájékoztatójáról, ahol a politikus elárulta: telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

(Minden előzmény itt.) 

Hidvéghi azt mondta, Vona Gábort már többször felszólították, kérjen bocsánatot azoktól, akiknek az önbecsülésébe gázolt a szavaival, de erre a Jobbik elnöke nem volt hajlandó annak ellenére sem, hogy nyugdíjas szervezetek – köztük olyan független szervezetek, melynek elnöke Orbán Viktor, alelnöke pedig a 39 éves államtitkár, Novák Katalin – is ezt kérték tőle. 

„Nem várhatunk tovább”

– kongatta meg a vészharangot a politikus, így a telefonos és e-mailes kampány már hétfőn kezdetét veszi, és 7-10 napig tart majd. 

Hírdetés

Hidvéghi szerint azokat keresik majd meg, akik korábban felhatalmazást adtak a Fidesz-Magyar Polgári Szövetségnek a kapcsolattartásra, például egy korábbi aláírásgyűjtő akció során. (Aki korábban nem adott ilyen felhatalmazást, de mégis felhívják, írjon nekünk!)

Vigyázzanak a telefonos csalókkal!

A rendőrség az elmúlt évek során számos alkalommal figyelmeztette az időseket, hogy nagyon vigyázzanak a telefonos csalókkal. Májusi közleményükben például többek között ezt írták:

„A telefonos csalók sajnos bármikor, bárkire lecsaphatnak. A jellemzően ismeretlen számról barátságos hangon bejelentkező telefonálók valamely mobilszolgáltató, vagy nem létező szerencsejáték szervező cég nevében hívják a későbbi áldozatokat és örömmel értesítik őket, hogy nagyobb összeget nyertek.”

A Zala megyei rendőrök pedig ezt írták egy hónappal ezelőtt:

„Mielőtt bárkinek bármit elhinnének, tájékozódjanak! A telefonos csalók tárháza végtelen. Ezek az emberek kihasználják a segítőkészséget.”

Most komolyabb szervezet száll rá az idősekre, reméljük, a lakosság résen lesz!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »