Teljesen összeroppant a BRUTÁLIS, AGRESSZÍV KEGYETLEN CIGÁNY által meggyilkolt sólyi magyar kislány családja

Egy 16 éves cigány gyilkolta meg a nyolcéves sólyi kislányt. Beismerte brutális tettét, a kislány gyászoló családja azt mondja nem is ismerték a fiút – írja a Blikk. A cigány emberállat, F. Ferenc a helyszínen megmutatta, hogy hogyan végzett a kislánnyal. A kislány bátyja a Blikknek elmondta, hogy nem tud sírni, se a fájdalomtól, nem érti, miért tette ezt valaki húgával. A család egyébként nem sokat tud kislány cigány gyilkosáról.

Egy 16 éves hajmáskéri cigány gyilkolta meg a nyolcéves sólyi kislányt. A lányuk eltűnését édesapja jelentette be még pénteken. A rendőrök szombaton találták meg a holttestét, és egy napon belül elfogták a fiatal gyanúsítottat, aki beismerte tettét.

A cigány elcsalta magával a kislányt, levetkőztette, és kegyetlen módon megölte. A kis Adrienn testét a Séd patakban találták meg a rendőrök, ruháira, pedig kilométerekkel arrébb bukkantak rá.

A cigány emberállat, F. Ferenc a helyszínen megmutatta, hogy hogyan végzett a kislánnyal. A kislány bátyja a Blikknek elmondta, hogy nem tud sírni, se a fájdalomtól, nem érti, miért tette ezt valaki húgával. A család egyébként nem sokat tud kislány cigány gyilkosáról.

Hírdetés

Sokfélét beszélnek Feriről, de én vicces fiúnak ismertem. Nem akarom elhinni, hogy ezt tette a testvéremmel
– mondta a Blikknek Adrienn bátyja. Nem is ismerte a kislányom, úgy tudom, az eltűnése előtt két-három nappal találkoztak először. Aztán a kicsim valamiért elment vele péntek este fél hét körül. Nekünk nem is szólt, csak eltűntek – mondta a Blikknek az gyászoló édesanya.

A család pénteken fél 8-kor elkezdte keresni a kislányt, és 10 óra előtt nem sokkal bejelentették az eltűnését.

Nem tudom, mit tett vele, nem akarom elhinni! A rendőrség csak a kislányom cipellőjét mutatta meg először. Most minden remény elveszett, bele kell törődnöm a felfoghatatlanba: tényleg az én gyermekemről szóltak azok a borzalmas hírek – mondta a kislány édesanyja a Blikknek.

A gyilkosság pontos körülményei még tisztázatlanok.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »