Tizenhat éves lány szexuális zaklatásával gyanúsítanak egy rendõrt Iaºi megyében

Tizenhat éves lány szexuális zaklatásával gyanúsítanak egy rendõrt Iaºi megyében

Feljelentést tettek a Iaşi megyei Gorban község egyik rendőre ellen, akiről a háztartásánál kisegítő munkát végző 16 éves lány azt állítja, hogy szexuális kapcsolatot próbált vele létesíteni.

A răducăneni-i ügyészséghez benyújtott panasz értelmében a 41 éves rendőr szexuális jellegű ajánlatot tett egy 16 éves lánynak.

Gorban polgármestere, Dănuţ Rotaru arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy a feltételezett elkövető 41 éves, nős, egy kiskorú gyermek apja, és a helyi rendőrőrs vezetője mellett dolgozik.

Az elöljáró azt is elmondta, hogy a lány szegény, szociális segélyből élő, hétgyermekes családból származik, és másfél éve dolgozik a rendőr családjánál háztartási kisegítőként.

A polgármester elmondása szerint a lány apja arról értesítette őt, hogy a lány a rendőr feleségével együtt dolgozott az udvaron, majd amikor bement a házba, a rendőr megpróbálta szexuális kapcsolat létesítésére bírni.

Az apa szerint a lány eleinte félt a rendőr bosszújától, végül csütörtök reggel panaszt tettek az ügyészségen. (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »