Tombolt a bocskoros intelligencia: a székely helyett az oláh himnuszt fütyülték ki, majd jól megverték egymást

Tombolt a bocskoros intelligencia: a székely helyett az oláh himnuszt fütyülték ki, majd jól megverték egymást

Megközelítőleg kétszáz Rapid Bukarest-fociszurkoló látogatott ma el a Bukarestben megrendezett Rapid-Sepsiszentgyörgy nőikosárlabda- mérkőzésre, hogy bosszút álljanak a székely szurkolókon. Ugyanis múlt héten, a Sepsi SIC-U Kolozsvár mérkőzésen a sepsiszentgyörgyi nézőközönség kifütyülte a kolozsvári csapatot, amiért azok nem tisztelték meg a székely himnuszt a mérkőzés elején – írja Magyarellenesség.com.


A Kárpátok géniuszának népéről van szó

Már a mérkőzés kezdete előtt összezavarodtak szegény Rapid-szurkolók, ugyanis nagy magyarellenes igyekezetükben a saját himnuszukat fütyülték ki, amelynek azt hitték, hogy a székely himnusz. A bukaresti játékosok legnagyobb csodálkozására.

A sepsiszentgyörgyi játékosok a román himnusz alatt a román zászló fele fordultak, tiszteletük jeléül, még akkor is, ha az amerikai játékosok nem értették, hogy mért fütyülik ki őket.

A vicces jelenetek ezzel nem értek véget, 50-12 sepsiszentgyörgyi vezetésnél a Rapid-szurkolóknak eszükbe jutott egy korábbi konfliktus, ami miatt összeverekedtek egymás között. A zsandárok közbelépésére volt szükség, végül 40 román szurkolót kiraktak a sportcsarnokból, hogy azonosítsák őket. Az incidens után a szurkolók többsége elhagyta a termet. Persze azért a bukaresti szurkolóknak a verekedés és a román himnusz kifütyülése alatt volt idejük bőven arra is, hogy Magyarországot és a magyarokat gyalázzák.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »