Tovább fog növekedni a hódítók áradata – Földi: ördögi terv körvonalazódik

Tovább fog növekedni a hódítók áradata – Földi: ördögi terv körvonalazódik

Növekedni fog Európa felé a migrációs áramlás a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) főigazgatója szerint.

Az ENSZ menekültügyi főbiztosságának előrejelzései is arra utalnak, hogy különösen az időjárás enyhülésével tömegek fognak útnak indulni, és úgy látszik, a válságövezetben sem normalizálódik a helyzet, így Európa felé a migrációs áramlás nem fog megszűnni, csak növekedni fog – mondta Végh Zsuzsanna, a BÁH főigazgatója kedden a köztévében.

Ez szerinte pillanatnyilag nem érinti Magyarországot, de úgy fogalmazott, történhetnek olyan intézkedések a környezetünkben, amelyek azt eredményezhetik, hogy más határszakaszokon is intézkedésekre lesz szükség annak érdekében, hogy megóvják Magyarországot az illegális bevándorlástól.

Végh Zsuzsanna közölte, erre a lehetőségre felkészültek, a létszámot, a technikai eszközöket és a befogadó intézményeket tekintve is.

A múlt évben az ügyintéző apparátust bővítették, 220 kormánytisztviselőt tudtak munkába állítani. A hivatal a közfoglalkoztatási programban is segítséget kapott, 136 közfoglalkoztatott elsősorban az adminisztrációs feladatok ellátásában vett részt. Mindemellett a rendőrség részéről egy 100 fős, úgynevezett szenior állományba tartozó emberek is segítették a munkájukat, valamint belső átcsoportosításokat is végrehajtottak a frekventált szakaszokra.

Növelték a befogadó kapacitást, mindennek jelentős költségvetési hatása volt – tette hozzá Végh Zsuzsanna, aki szerint 10 milliárd forint többletforrást kaptak, ami pontosan a duplája az eredeti költségvetésüknek.

Földi: ördögi terv körvonalazódik

A titkosszolgálati szakértő szerint az Európa ellen folyó háború három stratégiai elemre épít: beküldik Európába a muszlim katonákat, fellázítják a már itt lévő, másod-, harmadgenerációs, korábban frusztrált muszlimokat, és megmozdulnak a kontinens "revánsra vágyó szélsőségesei" is.

A szilveszteri kölni tömeges zaklatásokkal, illetve a német nagyvárosokban történt erőszakoskodásig fajuló randalírozással a terror új formái jelentek meg, hiszen a terror lényege az elrettentés, a megfélemlítés, egy olyan helyzet előidézése, amely a lakosságot elborzasztja, olyan élethelyzetre kényszeríti, amelyet nem szeretne, magyarázta Földi László a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A titkosszolgálati szakértő hozzátette: korábban ez mindig valamilyen konkrét merénylethez kötődött, ami azonban december 31-én tapasztalható volt Németországban, Ausztriában, Svédországban, és különösen ezek összehangoltsága – újszerű. Ez a szervezettség ma még "csak" molesztálásban csúcsosodik ki, de akik ennyire össze tudják hangolni ezeket az eseményeket, bármire képesek lehetnek, fogalmazott a szakértő.

Földi László úgy véli, a szilveszteri molesztálások mögött tudatos magatartás áll, ami azt jelzi, hogy Európa ellen háború folyik, amelynek egyik eleme az invázió, a másik pedig a belső rend fellazítása. Az államigazgatás nem tud normálisan működni, a rendőrök és az egyéb államigazgatási apparátus a migrációval van elfoglalva. Tovább bonyolódik majd a helyzet, ha a schengeni határokon belül lezárják az országhatárokat, amivel gazdasági támadás is éri Európát, a statisztikák szerint ugyanis 1,5-2 millió ember ingázik folyamatosan a munkája miatt Európában. Ha visszaállítják a határellenőrzést, az 3-4 milliárd eurós kárt okoz a gazdaságnak.

A polgári hírszerzés egykori műveleti igazgatója szerint a háttérben ördögi stratégia húzódik meg: beküldik Európába a muszlim katonákat, másrészt fellázítják az itt élő, másod-, harmadgenerációs, korábban frusztrált muszlimokat, akik hiába itt születtek, nagy részük be fog állni a sorba. Az ördögi terv harmadik eleme, hogy Európában "elsősorban a szélsőségesek fognak fellázadni", s "megjelennek azok a bal- és jobboldali szélsőséges csoportok, amelyek revánsot akarnak venni a bevándorlókon". Földi László úgy véli, ezek a csoportok sem fognak válogatni abban, hogy kit érnek el, vagyis sok ártatlan ember eshet áldozatul. A muzulmán országokban, a Közel-Keleten, a Távol-Keleten és a Nyugat-Afrikában fehér emberek, nyugat-európaiak ellen elkövetett terrorcselekmények szintén összehangolt üzenetet jelentenek.

Földi László szerint komolyan felvetődik a kérdés, ha Európa nem zárja le azonnal a határait, vajon hogyan fogja kezelni ezeket a problémákat. A szakértő hozzátette: az európai civilizáció, különösen pedig a német emberek rendkívül fegyelmezettek, amely néha jó, máskor pedig az intézkedések gátját jelentik.

(MTI – Híradó – Kossuth Rádió nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »