Trump mögött pár lépéssel verekedett össze egy amerikai és egy kínai titkosügynök

Trump mögött pár lépéssel verekedett össze egy amerikai és egy kínai titkosügynök

Donald Trump még november elején járt Pekingben, de Jonathan Swan, az Axios riportere tegnap osztott meg egy érdekes történetet, amit elvileg öt különböző forrása is megerősített.

Az amerikai elnök a Nagy Népi Csarnokba látogatott küldöttségével, köztük az atombőröndöt állandóan cipelő ügynökkel. Ezt állandóan viszik a mindenkori elnökkel, kitudja, mikor kell megsemmisíteni a Föld valamelyik országát.

A protokoll szerint a táskás arcnak mindig az elnök közvetlen közelében kell lennie, egy orvossal együtt. Ezt tiszteletben tartják a világ összes országában, de az egyik nagyon szorgalmas és valószínűleg rosszul tájékoztatott kínai ügynök megállította az atombőrönd hordozóját és nem engedte tovább.

Hírdetés

A küldöttség közben haladt előre, ezért az egyik amerikai előrefutott, hogy szóljon, a kínaiak stoppolják a világ legfontosabb bőröndjét. John Kelly, a Fehér Ház kabinetfőnöke visszarohant, majd határozottan utasította a hordozót:

„bemegyünk!”

Ennek hatására az összes amerikai elindult, de egy kínai biztonsági megragadta Kellyt. Ez annyira nem volt jó ötlet, mert a kínait azonnal földre vitte az egyik amerikai ügynök. Az incidens ezután véget ért, mindenki mehetett Trump után.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »