Tudnak a német rendőrök, ha akarnak: a muszlim csürhe tátott szájjal nézése után a hazafiakat regulázták meg

Tudnak a német rendőrök, ha akarnak: a muszlim csürhe tátott szájjal nézése után a hazafiakat regulázták meg

A liberális fősodrat által szélsőjobboldaliként félt Patrióta Európaiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen nevű mozgalom (németül rövidítve: Pegida) tüntetésén több százan vettek részt Köln belvárosában – írja az RT.com.

Amiatt tiltakoztak, hogy szilveszter éjjel a kölni főpályaudvar és dóm mellett összegyűlt ezres tömegben nőket bántalmaztak, zaklattak szexuálisan és raboltak ki. Nagyon durva volt a helyzet, volt olyan rendőr, aki attól félt, valaki meghal. Az esetet először elhallgatták, az is csak napokkal később derült ki, hogy a gyanúsítottak többsége menedékkérő, akik közül néhányan frissen érkeztek Szíriából. A kölni rendőrfőnököt idő előtt nyugdíjazták. A legutolsó adatok szerint 32 támadót azonosítottak, közülük 22 menedékkérő.

A szombati demonstráción a rendőrök vízágyút és paprikasprayt vetettek be, miután a tüntetők megdobálták a rendőröket petárdákkal és sörösüvegekkel, amit jogállamban csak a betolakodóknak szabad, nekik akár vérlázító előzmények nélkül is.

Az észak-rajna-vesztfáliai városban mintegy kétezer baloldali aktivista – többségében nő – is tüntetett szombaton a főpályaudvarnál, a támadások színhelyén a szexizmus és a rasszizmus ellen.

Az RT.com négyórás videófelvétele a teljes Pegida-rendezvényről:

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »