Túl a barátságon: ezen a fotón Kósa Lajos együtt szurkol a csengeri nő üzlettársaival

Túl a barátságon: ezen a fotón Kósa Lajos együtt szurkol a csengeri nő üzlettársaival

Lapunk írta meg először, hogy Kósa Lajos és Szabó Gáborné (csengeri lakos) között több volt, mint az 1350 milliárdos biznisz.

Ugyanis abban a Debrecen köré szerveződő céghálóban, amelynek kiemelkedő alakjai Fiák István és Orendi Mihály, Szabó Gáborné és családja szintén megtalálható (mint ismert, Kósa Lajos felesége Fiák Istvántól vásárolt céget).

Az sem mellékes, hogy Kósa Lajos a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke, Orendi a Szövetség ügyvezetője, míg Fiák annak elnökségi tagja.

Hírdetés

Ebbéli minőségükben szurkolt közösen a debreceni triumvirátus a phjongcshangi téli olimpián (is). Az MTI-képet a civishir.hu szúrta ki.

A krónikához tartozik, hogy a legfrissebb információk szerint kétmillió-hatszázharmincháromezer-négyszáznegyvenöt euró, vagyis több mint nyolcszázmillió forint ajándékozásáról foglalt hiteles közjegyzői okiratba nyilatkozatot Kósa Lajos és egy vele furcsa ügyletbe keveredett megbízó. A pénz állítólag Kósa Lajos nem stróman édesanyja ajándéka lett volna.

Borító- és háttérkép: Bathó Ferenc, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség alelnöke, Fiák István, Kósa Lajos és Orendi Mihály a rövidpályás gyorskorcsolyaversenyen a phjongcshangi téli olimpián (Fotó: MTI, Archív, Czeglédi Zsolt)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »