Tusup: Katinka kétszer is megcsalt az edzőpartnerével

Tusup: Katinka kétszer is megcsalt az edzőpartnerével

Rengeteg fejezete van a Hosszú-Tusup házasság és munkakapcsolat válságának, már tavaly év végén kiderült, hogy komoly problémák vannak köztük, aztán Shane Tusup Az Év Sportolója gálán könnyek között kért bocsánatot magyar nyelven, végül úgy tűnt, hogy sikerült megoldani a helyzetet és újra együtt vannak. Ma viszont váratlanul érkezett a hír Hosszú Katinkától, hogy mégis vége mindennek, a poszt viszont azóta a sportoló Facebook oldalával együtt eltűnt, a cikk írásának pillanatában sem található.

Shane Tusup közben borította a bilit, ez a levél teljesen más megvilágításba helyezi az edddi történéseket:

„A rajongóknak,

Igen, igaz a hír, Katinka és én különváltunk a munkában és a magánéletben is „személyes problémák” miatt.

De Ti megérdemlitek, hogy megtudjátok az igazságot: a „személyes probléma” az volt, hogy Katinka elárult.

Bevallotta, hogy megcsalt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel, ezzel pedig lerombolta a házasságunkat.

Hírdetés

November végén a semmiből, egyik pillanatról a másikra válságba került a házasságunk, Katinka pedig minden reményt megtorpedózott azzal, hogy elhitette velem, csak én vagyok a hibás mindenért.

Húsvét hétvégéjén Katinka végül elismerte, hogy megcsalt. Tisztelve a házasság fogalmát, megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani. Ám akárhogy próbálkoztam, hogy helyreállítsuk a dolgokat, az ő részéről sosem volt tapasztalható, hogy ugyanezt szeretné. Helyette újra megcsalt Dudással. Másodszor. Innen már nem volt visszaút.

Visszanézve a közösen eltöltött tíz évünkre, megkérdőjelezem, hogy az elköteleződése felém valós volt-e egyáltalán. A rengeteg vérrel és verejtékkel végrehajtott munka után, azután, hogy segítettem neki valóra váltani gyermekkori álmát, már tisztán látom, hogy manipuláltak, a kapcsolatunk pedig egy hazugságon alapult.

Biztos vagyok benne, hogy sosem szeretett igazán, egyszerűen csak szerette az érzést, ahogy odaadom mindenemet neki.

Üdvözlettel,
Shane”

(fotó: MTI)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »