Tusványosi balhé, a falat kenyér

A tusványosi incidensről mindenki olvashatott a napokban különböző cikkeket, eltérő véleményeket. Egy Magyarországon élő erdélyi lány Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét fütyüléssel megzavarta, a jelenlevők megrángatták, a hajánál fogva a földre rántották. Ez elítélendő a részemről is, mert egy nőt semmilyen körülmények között nem szabad bántani. Én nem is a lányt hibáztatom, úgy gondolom, hogy ez a kis magánakció egy jól eltervezett és aljas provokáció volt, aminek mindenki jól tudta a várható következményeit. Ezért sem csatlakozott egyetlen egy(!) másik személy sem az akcióhoz, amelyet a facebookon már előre meghirdettek. Itt nem a lány a hibás, hanem azok akik biztatták a lányt és azok akik nem beszélték le Orbán beszédének a megzavarásáról! Azt a rángatást, földre teperést nekik köszönheti, azoknak az aljas gyáva hulladékoknak, akik a fütyörészős akciót eltervezték, akik egy láthatóan zavarodott lányt használtak fel arra, hogy provokálhassanak, hogy balhét generáljanak!

 Úgy kellett ez a cirkusz a magyarországi balliberális oldalnak, a baloldali törpepártoknak mint egy falat kenyér, a sikeres Vizes világbajnokság közepette.Két legyet ütöttek vele egy csapással és csak egy erdélyi lányt kellett úgymond „feláldozni”. Egyrészt támadhatták a Fideszt és elterelhették az emberek figyelmét a sikeres Budapesti sporteseményekről, másrészt egy jót rúghattak az erdélyi magyarokba , a facebook csak úgy hemzsegett az erdélyi magyarokat románozó és hülyéző hozzászólásoktól.

A liberális „logika” mint minden esetben, most is nagyon érdekes, ugyanis ha más nemzetiségűekről van szó, akkor nem szabad általánosítani ha valami rosszat tesznek, mert az rasszizmus, sovinizmus, stbizmus. Mondjuk ha egy menekült robbant, késel, erőszakol az elszigetelt eset és nem szabad általánosítani. De ha 5-6 erdélyi magyar megrángat egy megzavarodott provokátort, az már persze maga a diktatúra, és ki lehet jelenteni, hogy az összes erdélyi magyar agresszív, primitív hülye és persze román. Hülyék és románok, csak azért mert annak a pártnak a szimpatizánsai akiknek az állampolgárságot köszönhetik, akik nem románozzák le őket és nem gondolják úgy, hogy az erdélyi magyarok üveggyöngyökért megvásárolható „viktoriánus” hülyék.

Hírdetés

A csatornákban élő kárörvendő balliberális trollok, árnyékos bűzös helyükre húzódva várták, hogy végre történjen valami igazán rossz, mert hát ami az országnak, a nemzetnek rossz az nekik jó! Ők azok akik nyíltan vállalják, hogy Magyarország ellen, saját nemzetük ellen szurkolnak egy foci Eb-n vagy Vizes világbajnokságon, mert hát „az ott elért sikerek is csak az Orbán diktatúrát erősítik”, nem egy ilyen balliberális vélemény hangzott el az elmúlt időszakban!

S akkor jött ez a zavarodott leányka, akinek az akciójához legjobb esetben is csak a saját személyiségei csatlakoztak és jól kifütyülte Orbán Viktort, megrángatták, földre teperték, verbálisan inzultálták és kész volt a nagy balhé. Ezzel volt tele az erdélyi és a magyarországi sajtó egy hétig, talán több emberhez jutott el a hír mint az, hogy mi történik éppen a FINA világbajnokságon, és máris elérte a célját a balliberális csürhe! Mert számukra semmi sem fontosabb annál, hogy a magyar Kormányt támadhassák, nem számít milyen áron, soha nem is számított, mert őket soha nem érdekelte se Magyarország, se a magyar nemzet sorsa, csakis a hatalom. Azt pedig a vak is látja, hogy egyre frusztráltabbak, egyre zavarodottabbak, mert hiába hazudoznak és próbálnak minden egyes magyar sikert kudarcként elkönyvelni,  az általuk annyira gyűlölt kormány népszerűsége töretlen. Rossz lehet liberálisnak lenni, de tényleg.

www.magyarellenesseg.com


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »