Új sorozat indul a NIF oldalain “Pálya melletti futtatások” címmel – Vezet Magyarország az antiszemitizmusban

Új sorozatunkban a szerző azokat a jelenségeket veszi nagyító alá, amelyek a “hivatalos pályán” nem kapnak elég figyelmet, ha kapnak is egyáltalán. A hivatalos fórumokon félénken, épp, hogy megemlített dolgokat kivesézi, világosan kifejti álláspontját az adott kérdésben, a magyarság, a magyar emberek szemszögéből. Nincsen kényes téma, az esetleg kényes ügyeket is biztos kézzel kezeli. Mindig és mindenkor a magyar szemüveget veszi fel, azon keresztül nézi hazai és nemzetközi vonatkozású dolgainkat. A műfaját tekintve a publicisztikához állnak legközelebb “futtatásai”, de időnként eltér a műfaj szabályaitól, kicsit novellisztikus, kicsit mesélős stílusba mennek át gondolatfuttatásai, de mindig tanulságosak, megszívlelendők.

1.Vezet Magyarország az antiszemitizmusban

Ezt közli öles betűkkel egy minapi internetes portál. Meghökkenek.
Ma semmivel sem változtam, olyan vagyok, amilyen voltam. Az attitűdjeim sem változtak, legfeljebb a kommunistákat most már lesajnálom, annyira erőlködnek, hogy a regnáló kormányra mondjanak valami kompromittálót, „gy”-ék pártja meg a saját létét fenyegeti szélsőséges handabandázásával.

Ebben a helyzetben vezetek az antiszemitizmusban! Mert én is magyar vagyok, rólam is szól a cikk! Már régtől tudott dolog, hogy a “magyar” média ellensége az országnak. Mire játszanak? Azt még ők sem tudják, csak valahogy rosszat akarni Magyarországnak, és esetleg a végén leesik valami.

De kitől? És mi? Zsozsó?
Csak megbuktatni akarják Orbánt!
Minden áron!
Vakon vagdalkoznak, vadul verekednek!

De kivel? Hiszen, nincs, aki hallgatna rájuk, legfeljebb egymást hallgatják. De ez nem szokásuk, előbb-utóbb hőbörögni kell! Az antiszemita magyarok! Mi megmondtuk! Mi tudtuk, hiszen rájuk van írva, mint az anyajegy. Genetikusan.
A külföld persze arra hivatkozik, hogy a magyar média mivel van tele! A külföld is megmondta. A külföld is tudta előre, már akkor, amikor megjelentek a Kárpátok alatt, ezek a bajkeverő magyarok. Trianon nem volt elég nagy pofon nekik, de majd szem előtt lesznek az EU-ban.
A magyar média meg a külföldi médiára hivatkozik. Bizonyos kutatásra. Kutatásra, ami nem is kutatás! Egy nagy hazugság, amiről egy átlagos polgár is látja, hogy kitaláció.

Lényeg, hogy leírhassuk:
Vezet Magyarország az antiszemitizmusban!
Hogy lássa mindenki, aki akarja!
Ég a ház! Ég a ház!
És ha egyszer tényleg belecsap a mennykő abba a házba?

Azt a házat még MSZMP-s korotokból örököltétek, mert az örökség a tiétek volt. Persze, mostanában már terhes az örökhagyó emlékezete, a ti vagyonotok egy szűzlánytól származik, aki liliomok között sétált és rátok hagyta minden vagyonát, és így halt meg: tisztán, hófehéren. Törvényes volt minden az örökség körül? Annyi ebből, hogy a sötétben bujkáló örökhagyó azt a rémhírt terjesztette, hogy ő meghalt, kimúlt. Most pedig reszket, nehogy észrevegyék, nem is múlt ki, csak átalakult. Magára hagyta az örökséget. Önmagára, a hazug disznó! Ezek még a halállal is játszanak, azt is átverik!

De majd jön a halál, az annál kínosabb lesz. A sok ezer kínhalált halt ember halála a ti halálotok. Egyszerre élitek át valamennyi általatok halálba juttatott ember kínhalálát, szenvedését. Az már nem játszási halál lesz, hanem az igazi. A Jelenések Könyve.
Szégyentelenek és gyáva, alattomos kutyák vagytok. Egy nemzetet akartok tönkretenni lassan száz év óta, mert ezt a feladatot kaptátok megbízóitoktól. Persze teljesítitek, mert különben jön a korbács, a pénzáradat elapad!
Tisztességes munka?

Az nem nektek való! Jelszavak, ármány és fegyver! Ez a ti világotok! És embertelen brutalitás, mihelyt a hatalmat megkaparintottátok.
Én éltem a kommunisták uralma alatt. Többé nem kérek belőle!

Erdélyi János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Jegyzet, Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »