Újabb csalásgyanú – Egyenesen

Adás:

2018. február 14., szerda, 19.00

2018. február 15., csütörtök, 0.30

2018. február 14., szerda, 13.05

Újabb csalásgyanú
A Tiborcz-botrány után itt az újabb bűnszervezeti gyanú: az adóhivatal szerint súlyos visszaélések történtek a tanterem-felújításokat célzó Öveges-programban. Itt lesz az LMP társelnöke, Hadházy Ákos.

Rezsiharc
Nemhogy haszna nem volt, úgy tűnik, inkább ráfizetett a lakosság a rezsicsökkentéssel bevezetett hatósági gázárra. Vendégünk az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan.

Kétharmados nonszensz
Tovább szigorított a kormány a most benyújtott „Stop, Soros!”-törvénycsomagon. Mi vár így a civilekre? Megkérdezzük az Ökotárs Alapítvány igazgatóját, Móra Veronikát.

Elvándorlás

A kormány szerint egyre kevesebb orvos megy külföldre dolgozni, de akkor miért van mégis szakemberhiány a legtöbb kórházban és rendelőben? A stúdióba várjuk a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének (Reszasz) elnökét, Dénes Tamást.

Elcsalt minimálbér
Trükköznek a cégek, hogy spóroljanak a minimálbéren. Csökkentett munkaidő, más munkakörrel kikerült bérminimum, elvett cafetéria. Mennyit ér az ellenőrzés? Megkérdezzük a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkárát, Dávid Ferencet.

Gyanús kölcsönök
Népszerű a magánkölcsön a képviselők körében, majdnem minden hetedik politikusnak van ilyen. Ez ugyanakkor a pénzmosás egy fajtája is lehet, elfödi a gyanús gazdagodást. Bodacz Balázs erről is beszélget Murányi Andrással és Gábor Györggyel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »