Újabb fordulat: már 2016 óta lakást bérelt Budapesten a Svédországból „hazamenekült” nő

Újabb fordulat: már 2016 óta lakást bérelt Budapesten a Svédországból „hazamenekült” nő

A 24.hu azt írta: a svéd-magyar, Natalie Contessa már 2016 nyarán kibérelt hosszú távra egy lakást a Budai Várban, az Anjou Házban, a környék egyik legdrágább épületében. Korábban egyébként ugyanitt vett igénybe egy baráti kölcsönlakást Matolcsy György is a válása idején.

Natalie Contessa bérleti ideje végül rövid lett a budai ingatlanban, mert a lakástulajdonos szerint hamar megromlott a kapcsolatuk.

Hírdetés

A nő állítólag az édesanyját és két kutyáját is beköltöztette a lakásba, erről azonban nem tett említést a szerződés megkötésekor. A 24-hu úgy tudja: amikor ezt szóvá tették neki, a nő egyre ellenségesebb lett. Telefonon és e-mailen is zaklatni kezdte a családot, miután fel akarták bontani vele a szerződést, végül százezres számlahátralékkal távozott.

Svédországban hétszeresen elítélt nővel mondatta fel a közmédia a kormánypropagandát

Pénteken a közmédia lehozott egy interjút egy magyar-svéd nővel, aki állítólag azért költözött vissza Magyarországra, mert a migráció miatt a svéd állapotok már elviselhetetlenné váltak. Eközben kiderült, hogy a megszólaltatott Nataliet hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »