Újabb képek a jeruzsálemi „gyűlölet lakodalmáról” – A magyarországi fősodratú továbbra sem tartja hírértékűnek az eseményt

Újabb képek a jeruzsálemi „gyűlölet lakodalmáról” – A magyarországi fősodratú továbbra sem tartja hírértékűnek az eseményt

Amint arról beszámoltunk, néhány héttel ezelőtt Jeruzsálemben az izraeli zsidó telepesek egyik ismert alakjának lakodalmán a hasonszőrű meghívottak emberi mivoltukból kivetkőzve ropták az örömtáncot, miközben legalább fél tucat M16-os gépkarabéllyal, még ennél is több marokfegyverrel, gyújtópalackkal hadonásztak a levegőben. A benzines gyújtópalack azt jelképezte, hogy az idén július legvégén a megszállt Ciszjordániában, egy Dumá nevű faluban a környéken garázdálkodó zsidó telepesek rágyújtották a házat a Davábsá palesztin családra, aminek következtében a két szülő és a másfél éves csecsemőjük tűzhalált szenvedett.


Lakodalmasok a palesztin csecsemő fényképével (fotók: videorészletek)

A lakodalmi táncosok időnként magasba emelték a fegyverrel, Molotov-koktéllal, marokfegyverrel és késsel hadonászó egy-egy társukat. Az izraeli 10-es tévécsatornán csütörtökön közzétett videón látható az is, amint a tánc fénypontjaként az egyik lakodalmas a zsidó telepesek gyújtogatása következtében az idén július végén Dumá faluban halálra égett másfél éves csecsemő, ‘Áli Dávábsá kinagyított fényképét a bal szeme tájékán késsel átszúrja, majd egy másik táncoló gyújtópalackkal elégeti a fényképet. A barbár tánc és a szurkálásos jelenet közben a háttérben énekszó hallatszik: „Egyik szememet bosszúból feláldozom, Palesztina!”


Az esettől igen távol álló Ittámár Ben G

Megírtuk már, hogy a „gyűlölet lakodalmán” készült videó közzététele után Binjámin Netanjáhu miniszterelnök képmutató, semmitmondó, cinikus módon a „táncosok” cselekedetéről a többi között ezt mondta: „Ez a csoport veszélyt jelent az izraeli társadalom és Izrael biztonságára.” (Netanjáhu nem arról beszélt, amiről kellett volna, magyarán: a palesztinokat a megszállt területeken elégető zsidó telepesek barbár cselekedeteit az izraeli kormány, személyesen a miniszterelnök parancsnoksága alatt levő megszálló izraeli hadsereg és a Sábák nevű belbiztonsági állami terrorszervezet teszi lehetővé – J. K.)


Ittámár Ben G

A „gyűlölet lakodalmán” készült videók megismerése után megszólalt a magyaroknak a budapesti Országház szószékéről a „magyar” országgyűlési képviselők cinkos hallgatása, majd tapsa közepette erkölcsöt prédikáló Jáír Lápid, a Jés Tikvá (Van Remény) nevű parlamenti párt elnöke is, aki az örömtáncosokról a többi között ezt mondta: „Ezek az emberek nem zsidók, ezek elvesztették az emberi arculatukat. Ezek az emberek veszélyt jelentenek Izrael Államára.” (Tehát az erkölcsprédikátor Lápid is úgy véli, hogy a csecsemőgyilkosságot ünneplő zsidó telepesek Izrael Államára jelentenek veszélyt, és nem pedig az általuk halálra égetett, megszállt palesztinokra… – J. K.)

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »