Újabb kulcsfigura távozik a Tényektől

Szerdán beadta a felmondását Kiss András, a Tények társszerkesztője, aki egyben a Tények Este felelős szerkesztője is volt a TV2-nél – tudta meg a 24.hu. A portál szerint a felmondás időzítése sokakat sokkolt a csatornánál, mivel Kiss András éppen akkor közölte döntését a Tények helyettes vezetőjével, amikor Tuka Nikolettának, a Tények vele korábban váltásban dolgozó másik, ugyancsak távozó társ- illetve felelős szerkesztőjének lejárt a felmondási ideje. Így most rövid időn belül egyszerre két társ-, illetve felelős szerkesztő utódlását kell megoldania a csatornának.

A 24.hu információi szerint a napokban három főtől is megvált Tóth Tamás Antal: a kényszerből távozók között van Kovács Ferenc, a Tények.hu szerkesztője, Dézsi Réka, a Tények Extra riportere, valamint Jenei Zsuzsa, aki szintén a Tények Extrának volt a riportere.

Kiss András a portálnak megerősítette a távozásával kapcsolatos értesülést, és azt, hogy maga kezdeményezte a munkaviszonyának megszüntetését, többet azonban a felmondási idejére hivatkozva nem kívánt mondani.

Fürst-Borsos Ádám, a hírigazgatóság kommunikációs menedzsere pedig közölte: a TV2 egy kereskedelmi televízió, ezért a csatornához tartozó Hírigazgatóság működésével, személyi állományával kapcsolatban nem kívánnak információt megosztani.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »