Újabb Soros-ügynökkel bővült "Gyuri bácsi" hálózata: a kis Szijjártó Péter az amerikai ösztöndíj mellé zsebpénzt is kapott

Újabb Soros-ügynökkel bővült "Gyuri bácsi" hálózata: a kis Szijjártó Péter az amerikai ösztöndíj mellé zsebpénzt is kapott

Egy twitterező ismerősének édesanyja gondosan megőrzött egy győri újságot, ami fia születésének napján jelent meg. Akkor még nem sejthette, hogy a lapban egy győri gimnazistával közölt interjú bő húsz év múlva micsoda kortörténeti lelet lesz. Pedig az lett, mert a szóban forgó gimnazista most már évek óta Magyarország külügyminisztere – írja a 444 blog.

Szijjártó Péter, a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium harmadikos tanulója 1995-ben fogta magát, és jelentkezett a Soros Alapítvány pályázatára. A pályázaton 1500 jelentkező közül választották ki azt a tucatnyi "szerencsés" magyar tanulót, akik aztán az alapítvány támogatásával egy fél évet az Egyesült Államokban tölthettek.

"Szorongás nélkül vágtam neki az útnak, úgy gondoltam, a Soros Alapítványban nyugodtan megbízhatok" – nyilatkozta erről Szijjártó, aki saját bevallása szerint a repülőjegy, a biztosítás és az ösztöndíj mellé még heti 75 dollár zsebpénzt is kapott az Európát idegenekkel elárasztani akaró zsidótól.

A kis Péter ebben az interjújában sajnos még csak a legelső élményeit mesélte el a nagy távolságokról, meg arról, hogy az amerikai gimnazisták életében milyen meghatározó a sport. Remélhetőleg az egy héttel későbbi lapszám is előkerül valahonnan, amelyben a leendő külügyminiszter Soros-pénzen átélt további ohiói kalandjairól számol be.

Hírdetés

A zsidó mimikrit biztosító sokszínűség, mely nem más, mint álhumanista jelszavakba csomagolt fehérirtó méreg, az egyik legveszélyesebb fegyver a sorstalanok kezében. Ezt a veszélyt bagatellizálja el a Soros hizlalta, nemzetiszínbe bugyolált kormány, melynek feje március 15-én, "ünnepi" beszédében így fogalmazott:

legyőztük a szultán törökjeit, az osztrák labancokat, a szovjet elvtársakat, és most haza fogjuk küldeni Gyuri bácsi hálózatát is.

Kíváncsian várjuk, hogy a szavait hosszan zúgó "Viktor! Viktor!" kísérettel ellátó tömeg mikor fogja követelni imádottjától a külgazdasági és külügyminiszter hazaküldését.

(Kuruc.info)

Orbán: minden nem fideszes jelölt Soros-ügynök, csak nem vállalja fel a gazdáját – de ő majd jól elszámoltat

Íme azok a fideszesek, akik szintén a zsidó spekuláns George Soros segítségével léphettek be a nagypolitika világába


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »