Ukrajna helyzete nem más, mint egy végjáték?

Napjainkban egy Ukrajna feletti harcnak lehetünk szemtanúi, ami az USA, EU és Oroszország közötti véres háború lehet. Az eseményeket, mint mindig a háttérhatalom diktálja.

A sakktábla bábúit a globalista elit játékosai mozgatják, mint minden háború generálásánál. Az érdekük az, hogy a bujtogatásokból adódóan mindig egy új lehetőség születik. Az indíték igazán ismeretlen, mert itt már nem a pénzről, hatalmi pozíciókról beszélünk, hanem egy olyan játszmákról, ami a mi számunkra érthetetlen lehet.

A békés tárgyalás pedig csak az emberek előtt elhintett csali, adalékanyag, amit törvénybe foglalnak békés keretek között.

Természetesen újra arról írunk, ami a fővonalas médiában nem szerepel.

Tudnunk kell, hogy a második világháborúban bankok és nagyvállalatok segítették a háborút mindkét oldalról. Ezek voltak: Standard Oil, ITT, IMB és még sorolhatnánk. A háború utáni időkben pedig Európa és az USA között sokkal nagyobb piac jött létre, mint a háború előtti időkben volt.

A második világháború után már Európa nekiindult az unió létrehozásának. Törekvése egy egész bürokrata szervezetet produkált, amely már egy teljes kontinenst ural.

A globalisták mottója az, hogy úgy szerezz hatalmat, hogy létre kell hozni egy konfliktust, ami felett te uralkodsz. Így egy nagyobb és hatékonyabb szervezet fog létrejönni.

Albert Pike, aki szerint három világháború kell ahhoz, hogy a teljes hatalmat átvegyük. Szabadkőműves, magyarok számára nem igazán ismerős

A szabadkőműves Albert Pike, aki szerint három világháború kell ahhoz, hogy a teljes hatalmat átvegyük. A magyarok számára nem igazán ismerős

A módszerrel a háttérhatalom hatalma igájára hajtja az emberi erőt, a földet, majd az ipari munkaerőt.

Létezik azonban egy különös kivétel, méghozzá az, hogy a rendszerben résztvevők közül bármelyik nem hajlandó megépíteni a hidakat, ami a globalizációt összeköti. Akkor a háttérhatalom terve nem fog működni, olyan mintha halva született volna.

Jelenleg világunkban is van egy ilyen esemény, méghozzá az ukrán helyzet. Ebben az esetben Oroszországnak, vagy az Egyesült Államoknak kell eleget tenni a konfliktus lezárása során az együttműködési szerkezeteket építeni. Ha ezt nem teszik meg nyíltan, vagy zárt ajtók között, akkor célpontjává válhatnak a destabilizációnak, káosznak, amit a globalista hatalom tervez.

A terrort, manipulációt addig-addig folytatják, amíg a fél vissza nem tér a globalista hatalom körébe!

A háttérből diktáló hatalmi rendszernek teljesen mindegy, hogy jobb, vagy baloldali az adott országban lévő párt. Hiszen a retró korban élő kommunista országokban élő emberek azt hitték, hogy milyen jó is nyugaton, hiszen ott az életszínvonal sokkal vonzóbb az emberi léleknek. Ez valóban így is volt. Napjainkban azonban arra kell rájönnünk, hogy itt már a játszma teljesen másról szól. Ugyanis a háttérhatalom jobbról és balról létre hozott egy első és második világháborús konfliktust mutogatva a gonosz harmadik világra, amelynek a népe teljesen ártatlanul csöppent az eseményekbe. Felhasználva azokat az ártatlan embereket, akiket elhurcoltak a vesztőhelyre, hogy aztán a globalista hatalom velük takarózzon.

A harmadik világ Thule társaságának tagja volt a világ közellensége, akit a második világháború szült a világ közellenségévé. Tehát mindkét oldal rá mutogat takarózva a szerencsétlenül járt emberekkel, akik a háború civil áldozatává váltak.

Most azonban, ha visszakanyarodunk a mai konfliktushoz, az ukrán válsághoz, akkor a probléma végére jelen esetben is a nagy megoldó fogja jelenteni a bajokat. Ugyanis nagy valószínűséggel a Rockefeller társaság már kilövésre kész. Indítékuk a Föld nevű bolygó egyetlen nemzetté tétele.

Miért is ez az indítéka a globális háttérhatalom egy pribékjének? Hát azért, mert jelenleg még a pénz az úr, amelyet lobogtatva, a nemzeteket egy ideig rabszolgává teheti.

„Egyesek azt feltételezik, hogy mi egy titkos összeesküvés része vagyunk, amely az Egyesült Államok érdekei ellen dolgozik, „internacionalistának” nevezve engem és családomat, akik egy szorosabban integrált globális politikai és gazdasági szerkezet létrehozásáért szövetkeznek másokkal. Hívhatjuk egységes világnak is. Ha ez a vád, bűnös vagyok és ezt büszkén vállalom” – idézte emlékirataiból David Rockefeller.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »