Ultra-durva: az USA tervet dolgozott ki az iráni kormány megdöntésére

Ultra-durva: az USA tervet dolgozott ki az iráni kormány megdöntésére

THE WASHINGTON FREE BEACON

Megjegyzés: a washingtoni neokon portál ma küldte szét e-mailen a többi friss cikkével ezt az írást is, noha az május 10-i keltezésű. De ismertetni kell, mert elképesztő üzenetet hordoz. A portál nagyon jól értesült írásokat közöl arról, hogy mi történik a Fehér Házban és környékén.

Cikkének ezt a farizeus címet volt képe adni:

„A Fehér Ház tervet dolgoz ki, hogy segítse az iráni népet szembeszállni rezsimjével”.

Hírdetés

/Mint közismert, „rezsim” a neokonok és követőinek az általuk utált kormányok neve (iráni, orosz, magyar, lengyel, venezuelai, stb., de véletlenül sem a szaúdi tömeggyilkos bűnbanda)./

A cikk azzal indul, hogy „A Trump-kormány új tervet vizsgál meg, amellyel segíteni akarja az iráni „keményvonalas rezsimet” azt követően, hogy Amerika kiszállt az Iránnal kötött nemzetközi nukleáris megállapodásból és bevezeti a szigorú gazdasági szankciókat, amelyek megbuktathatják a tiltakozások miatt és az összeomló félben lévő gazdaság által már ostromlott rezsimet, mint ahogyan azt a tervnek a Washington Free Bacon által megszerzett példánya mutatja.”

A három oldal terjedelmű dokumentum – amelyet a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának tagjai kapták meg – olyan stratégiát kínál, amely útmutató ahhoz, hogy „a Trump-kormány miként tud aktívan dolgozni”  a teheráni rezsim ellenfeleinek megsegítésére. Olyan „demokratizálódási stratégiáról van szó, amely révén mélyebb ék verhető az iráni nép és az uralkodó rezsim közé”.

/Nos, ez a mocskos, tömeggyilkos, rothadt, velejéig korrupt USA-rezsim keresi az orosz „beavatkozás” bizonyítékait Trumpli megválasztásába./


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »