Utolsó csepp – Egyenesen

Adás:
2018. március 29., csütörtök 19.00
2018. március 30., péntek 00.30
2018. március 30., péntek 13.05

Utolsó csepp

Betelt a pohár az ellenzéknél – a Fidesz hónapok óta bojkottálja a nemzetbiztonsági bizottság üléseit. Az LMP feljelenti a házelnököt, de mit tesznek a szocialisták? Megkérdezzük Molnár Zsolttól, a bizottság MSZP-s elnökétől.

Bizonyíték
Nem sieti el a NAV az OLAF által szabálytalannak minősített Öveges-program vizsgálatát, miközben a visszaéléseket feltárt Hadházy Ákos ellen gőzerővel folyik a lejáratás – itt lesz az LMP társelnöke.

Kirekesztés
Megint hatalmasat rúgott a cigányságba a Fidesz. Lázár János szerint ha a romákat sem sikerült integrálni, mit akarunk a menekültektől? Vendégünk Lakatos Béla, Ács polgármestere​.

Felsőbb utasítás
Kubatov Gábor embere azt mondja, utasításra ment a Fidesz-székházhoz feltartani a tüntetőket, de a kopaszok is parancsra mentek feltartóztatni Nyakó Istvánt az NVI-hez. Eddig hallgatott a fideszes Kubatov Gábor ügyeiről. Most mindenről hajlandó beszélni. Szabó Ferenc a vendégünk.

A stílus maga az NER
Porig alázott egy állami cégvezetőt Szivek Norbert, az MNV vezére, pedig csak egy visszaélést gyanúját akarta kivizsgáltatni. A durva, minősíthetetlen stílus is a NER-része? Kálmán Olga erről is beszélget Gábor Györggyel és Bozóki Andrással.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »