Ütötték az élősködőket, mint a répát

A bajorországi Ebersberg vasútállomásán legalább négyen támadtak rá egy ottani kebabosnál tartózkodókra péntek este. Előbb az egyik támadó betörte az ajtót és a kirakatot, majd egy 31 éves afgánt elkezdtek ütni egy farúddal, ami nagyon hasonlított egy baseballütőre. A férfit sérülései miatt kórházba szállították – írta a Süddeutsche Zeitung honlapja

Honfitársának, egy 20 éves fiúnak a kezét egy késsel vágták meg. A bolt tulajdonosa nem szenvedett sérülést, éppen a konyhában volt, amikor megtámadták az üzletét.

Hírdetés

A kebabos az inzultus előtt egy órával már felhívta a rendőrséget, és azt mondta, hogy két férfi, a vonatról leszálló külföldinek kinéző emberekhez odamegy, s megszólítja őket. A helyzet aztán megnyugodott, mert a két későbbi sérült megnyugtatta a kedélyeket.

Mire a rendőrség kiért a helyszínre már a támadók és az áldozatok sem voltak ott, de a két támadó ott volt később a kebabost megtámadó csoportban.

A rendőrség a kebabos megtámadása után nem sokkal, még az éjjel egy ebersbergi lakásban nyolc – 19 és 34 év közötti – gyanúsítottat fogott el, köztük egy nőt. Bevitték őket a rendőrségre, de aztán elengedték őket, szabadlábon védekezhetnek


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »